Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Stéphanie Lankhorst vertrekt naar New York!

Stéphanie Lankhorst vertrekt naar New York!

Stéphanie Lankhorst verruilt SV Dynamo voor een avontuur in Amerika! Deze zomer verhuist ze naar New York om te volleyen en studeren bij Mercy College in New York. Top volleybal, top faciliteiten, top school en top locatie maken het plaatje compleet voor de Apeldoornse.

 

 

De nu 17-jarige Stéphanie is op haar zesde begonnen met volleyballen bij SV Dynamo waar ze haar hele carrière al speelt. Ze speelt al sinds haar 14ebij de senioren. Ze traint bij dames 1 en speelt haar wedstrijden voor dames 3. De 1,80m lange Stéphanie gaat graag een uitdaging aan en dat blijkt ook uit haar volgende stap in haar nog prille carrière.

De rechtshandige middenaanvaller is een krachtige speelster met een geweldige sprongkracht en timing. Stéphanie kan een goed blok zetten waarmee ze de tegenstander van scoren weet te houden en regelmatig zelf het punt pakt. Ze is een echte teamspeler die een stapje extra wil doen voor haar teamgenoten en zo net wat verder te gaan. Haar wil om te winnen zorgt ervoor dat ze net wat meer kan dan anderen wanneer het niet zo goed loopt. Dit is een kwaliteit waar Mercy College van kan gaan genieten bij de jonge speelster.

 

 

 

Mercy College is een mooie school met 6.000 undergraduate studenten. De faciliteiten zijn op en top. Zo gaat ze haar wedstrijden spelen in het compleet vernieuwde Victory Hall Sports Center. Met wedstrijden tegen rivalen als LIU Post (NY) en de New York Institute of Technology (NY) gaat Stéphanie een leuk seizoen tegemoet. Afgelopen jaar eindigden de “Mavericks” in de middenmoot. De komende jaargang willen ze een stap zetten naar de titel. Een mooie uitdaging dus! De aan de Hudson River liggende school beschikt over een mooie campus waar Stéphanie kan gaan genieten van het leven in Amerika.

 

 

 

Wij wensen Stéphanie veel succes en plezier toe op Mercy College. We blijven haar op de voet volgen en brengen jullie de laatste nieuwtjes. Ben jij net als Stéphanie en onze andere talenten geïnteresseerd in een Amerikaans avontuur? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.