Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Teams of the Week #11

And we are back again! Het is vrijdag en dat kan maar één ding betekenen; gloednieuwe KingsTalent Teams of the Week! Hier staan de beste voetbal-, hockey-, en volleybaltalenten van het afgelopen weekend voor je opgesteld!

Zoals vertrouwd trappen we af met de voetballers, die het wederom fantastisch hebben gedaan afgelopen weekend! Met deze week in het bijzonder; Reva Ros van Cardinal Stritch University. Reva scoorde in de wedstrijd tegen Saint Ambrose een belangrijk doelpunt in de eerste helft! De middenveldster was hiermee van grote waarde in de wedstrijd die in een 2-1 overwinning resulteerde voor de ‘Stritch Wolves’. Verder heeft keeper Max Klink van Christian Brothers University zichzelf onsterfelijk gemaakt! In de finale van het ‘Championship Tournament’ stopte hij een strafschop in de penaltyreeks tegen West Florida. Door Max zijn inzet zijn de ‘Bucs’ kampioen geworden in hun Conference en gaan ze door naar de Nationals! Fantastische prestaties dus bij de voetballers!

Verder met de hockeysters, waarbij het duo Britt Kabo en Cato Bartstra van Coker University zichzelf in de kijker hebben gespeeld! In de wedstrijd tegen Newberry konden de middenveldster en aanvalster uiteindelijk na een 4-3 overwinning, waar Cato nog een assist gaf, erg trots op zichzelf zijn! Ook Julie Rodijk kan terugkijken op een fantastisch weekend! In de finale van het ‘America East Championship Tournament’ scoorde ze de winnende in de Shoot-Out tegen Stanford en maakte daarmee, haar team, Albany kampioen! Wederom geweldige wedstrijden en prestaties bij de hockeysters!

En zoals altijd sluiten we af met de volleybalsters! Eke Denessen van North Dakota State heeft een paar geweldige weken achter de rug. Na een winstreeks van drie wedstrijden heeft ze haar plekje in het volleybal team of the week meer dan verdiend! Ook Pien Duiven van Hannibal-Langrange University heeft na een 3-1 winst zaterdag op Williams Baptist University weer haar plekje in het team weten te claimen!

Gefeliciteerd iedereen met je plek in het KingsTalent Team of the Week #11!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.