Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Stan Roosken nieuwe aanwinst van Urbana University

Stan Roosken nieuwe aanwinst van Urbana University

Urbana University heeft zich op het laatste moment nog weten te versterken met Stan Roosken. De 21- jarige verdediger van V.V. Olympia wordt hierdoor de derde Nederlander ooit die uitkomt voor het voetbalteam van Urbana University. In het verleden speelden Lars Blenckers en Jim Roberti al voor het team van coach Nick Roberts.

 

 

 

Stan Roosken is gehaald om de defensie staande te houden tegen #1 van het land, the University of Charleston, waar hij Steyn van Ark op zijn minst twee keer tegenkomt dit jaar; de nationaal kampioen. Na een 3eplaats in de Mountain East Conference vorig seizoen, gaan de Blue Knights dit jaar weer volop aan de bak om een plek in de play-offs voor het National Championship in de wacht te slepen. De MEC conference kende al sterke ploegen met de University of Charleston en Notre Dame College en heeft daar dit jaar met West Liberty University een nieuw team aan toegevoegd gekregen.

 

 

 

Urbana University heeft de laatste jaren een flinke boost gekregen. Het voetbalteam behaalde eerder al 2 jaar op rij de play-offs voor het National Championship en daarnaast heeft de school flink geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten zoals een compleet nieuw voetbalveld met stadionverlichting en nieuwe locker rooms.

 

 

 

Buiten het voetbal om gaat Stan aan de slag in het klaslokaal om zijn MBA-diploma te behalen. Dit is een 2-jarig programma dat volledig vernieuwd is nadat het academisch programma van Urbana University is samengegaan met Franklin University uit Columbus.

 

Wij wensen Stan erg veel succes in Amerika! Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze talenten in de VS. Ben je zelf geinteresseerd om het avontuur aan te gaan en te voetballen en studeren in de VS? Meld je aan, en weet binnen enkele dagen of je in aanmerking komt!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.