Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mark de graaf is een Shawnee State Bear

Mark de graaf is een Shawnee State Bear

De 19-jarige middenvelder speelt dit seizoen nog voor tweede divisionist IJsselmeervogels maar gaat deze zomer de overstap maken naar Shawnee State University op de grens van Ohio en Kentucky.

 

Mark speelt zijn wedstrijden voor de IJsselmeervogels waar hij sinds de jeugd actief is. Hij heeft de jeugdopleiding van deze prachtige club doorlopen en was aanvoerder van zijn teams. Verder heeft hij voor het talenten team van de KNVB gespeeld. Nu in zijn eerste jaar als senior is hij volwaardig lid van de selectie van Nederlands succesvolste ‘amateur’ club.

 

De voorkeurspositie van Mark ligt centraal op het middenveld met een aanvallende rol. Met zijn vermogen om het spel te controleren bepaalt hij de snelheid van het spel en hoe er gespeeld wordt. De spelverdeler heeft een uitmuntende techniek en samen met zijn handelingssnelheid zorgt dit vaak voor kansen. Mark is een echte leider op het veld met een goed tactisch inzicht hierdoor weet hij zijn team naar de overwinning te leiden.

 

Bij Shawnee State University gaat Mark samen spelen met Kevin de Lange die al een goed seizoen achter de rug heeft. Ook wordt hij teamgenoot van vrijentrappen specialist Thomas de Graauw die eerder al tekende. Mark gaat de twee aanvallers van een perfecte aanvoer verzorgen en ook zelf proberen zijn doelpunten mee te pikken. Kevin kan Mark in ieder geval al de wegwijzen en uitleggen hoe het er in de VS aan toe gaat waardoor Mark zich goed kan focussen op voetbal.

Wij wensen Mark veel succes bij Shawnee State University met zowel het voetballen en zijn studie. We blijven zijn avontuur op de voet volgen en brengen je het laatste nieuws! Kun jij nu ook niet wachten om te spelen voor een Amerikaanse universiteit? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.