Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Onderlinge wedstrijden, winstreeksen en veel doelpunten in de weekly update van deze week

Onderlinge wedstrijden, winstreeksen en veel doelpunten in de weekly update van deze week

Het weekend is voorbij! Het hele weekend hebben onze talenten verspreid door heel Amerika weer hun wedstrijden gespeeld. Met wisselend succes uiteraard. Er zijn dit weekend ook weer veel onderlinge wedstrijden gespeeld. Zo nam Ophelie Bemelmans (Princeton) het op tegen Julie Rodijk en Pelou Bakker (Albany). Isa Oldekamp (Bryant) kwam de dames van Drexel tegen (Puk Thewessen, Isabel Jacobs, Amber Brouwer), dit liep helaas voor Isa iets minder af, het werd 6-0 voor Drexel. Puk was net als de voorgaande weken trefzeker en Isabel gaf een assist. Goed bezig dames! Een terugblik op het weekend:

 

We trappen af in Lowell, waar sinds dit seizoen Sofie Knook en Berbel Rozema schitteren voor Umass Lowell Field Hockey. De dames hebben dit weekend twee wedstrijden gespeeld in de staat Illinois met wisselende prestaties. De eerste wedstrijd tegen Northwestern werd nog ruim verloren met 7-2, ondanks dat Berbel wel scoorde. De tweede wedstrijd liet Umass Lowell zien dat ze zeker wel kunnen hockeyen. Ball State werd met 2-1 verslagen en Sofie liet zichzelf van haar beste kant zien door allebei de goals te scoren, waarbij Berbel ook nog een assist gaf op een van de goals! Lekker bezig dames!

 

We blijven nog even hangen bij Field Hockey, want er waren meer talenten succesvol dit weekend! Celeste Veenstra, spelend voor East Stroudsburg (Pennsylvania), was maar liefst vier keer trefzeker dit weekend. Zaterdag moest Slippery Rock eraan geloven, Celeste scoorde twee keer in de 3-0 overwinning. Op zondag werd tegen Mount Olive aangetreden, maar ook dit team kon niks inbrengen tegen East Stroudsburg! Het werd maar liefst 7-0 en Celeste maakte weer twee goals. Haar team heeft nu 5 wedstrijden op rij gewonnen. Ga zo door Celeste, wij zijn trots op je!

Eva Veldhorst (Quinnipiac) en Simone Hefting (Lafayette) waren ook heel belangrijk dit weekend voor hun teams. Eva won met 2-0 van Sacred Heart en scoorde één keer. Simone won met 2-1 en maakte één van de twee goals tegen Richmond. Super dames!

Jonah van der Werf was zondag de man of the match bij University of San Francisco. Hij maakte een paar minuten voor tijd de winnende goal, waarmee hij de held van de dag werd bij USF. Ruben Stuiver hield achterin de deur naar de goal dicht en kon dus een overwinning en een clean sheet bijschrijven. Goed bezig mannen!

Hij speelt dit seizoen met rugnummer ’10’ bij zijn team USAO en hij laat zien dit nummer te verdienen. Angelo Leendertse is de naam. Hij won dit weekend met 5-0 van Ottawa University en kon een goal en assist bijschrijven. Lekker bezig Angelo!

Winstreeksen

Een aantal van onze talenten zijn al een aantal weken lekker bezig met hun teams. Dat is natuurlijk ook een vermelding waard! Sara Vijfhuizen won dit weekend weer en heeft inmiddels zes keer op rij gewonnen! Wie houdt ze tegen?! Yesin van der Pluijm gaat ook lekker met zijn team, Young Harris heeft inmiddels drie keer achter elkaar gewonnen. Dit weekend werd er een 3-1 overwinning bijgeschreven. De boys van Midland University hebben inmiddels ook drie keer achter elkaar gewonnen. Mon Scheepers verdedigt de goal en Diego Konicks speelt op het middenveld voor de Midland Warriors. Ga zo door!

We sluiten het overzicht af met de boys van Shawnee State. Kevin de Lange, Thomas de Graauw en Mark de Graaf zijn al een aantal weken in vorm, maar deze week kregen ze het voor elkaar om alle drie een goal te maken. Er werd ook nog gewonnen met 3-2 van Mount Vernon Nazarene. Kevin maakte de winnende in de 89ste minuut wat de overwinning nog net wat lekkerder maakt. Super netjes boys!

 

Dit was het overzicht alweer van afgelopen weekend, hopelijk kunnen we komende week weer veel juichen voor onze talenten! Wil je op de hoogte blijven van onze talenten in Amerika? Check eens onze Instagram! Hier volgen vrijwel direct alle updates omtrent onze talenten.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.