Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Billy Nzojyibwami belangrijk voor William Woods University

Billy Nzojyibwami belangrijk voor William Woods University

Er zijn deze week weer een hoop wedstrijden gespeeld door onze talenten. Voetbal, hockey en volleybal competities zijn begonnen en dat levert mooie resultaten op!

Hier volgen de meest opvallende wedstrijden die gespeeld zijn van dinsdag 3 september tot en met donderdag 5 september:

Met een spetterende overwinning trappen we deze keer af! Talenten Kevin de Lange, Mark de Graaf en Thomas de Grauw hebben met gemak Ohio Christian University opzij gezet: 7-0. Wederom hebben Kevin en Thomas doel getroffen. Kevin was goed voor 3 goals, hattrick! Thomas stond 1 keer op het scoreformulier.
Prima resultaat mannen!

 

Bente Steenhorst speelde met Monmouth tegen Hofstra, waar Valerie Vogels onder contract staat. De Hawks (Monmouth) hebben het team van Valerie met 6-0 verslagen! Bente en haar teamgenoten zijn goed op weg, daarentegen heeft het team van Valerie nog heel wat werk aan de winkel.

 

William Woods, team van Billy Nzojyibwami, heeft in een spannende wedstrijd aan het langste eind getrokken. Er werd uiteindelijk gewonnen met 3-2 van Bellevue University. Billy was de ‘man of the match’ met 1 goal en 1 assist! Vorig jaar kreeg Billy een aantal awards, omdat hij fenomenaal presteerde voor zijn school. Het lijkt erop dat hij zijn vorm doortrekt van vorig seizoen, ga zo door, Billy!

 

Maarten Brands zit dit jaar bij Union University, zij moesten tegen Trevecca Nazarene University. Deze wedstrijd was ook zeer spannend. Na het eerste kwartier stond het scorebord op 1-2 in het nadeel van Union University. De Bulldogs moesten dus flink aan de bak in de tweede helft om de achterstand om te buigen. En dat gebeurde! Binnen 20 minuten werd de achterstand omgebogen naar een 3-2 voorsprong en die gaven zij niet meer weg. Maarten was ook belangrijk, hij gaf deze wedstrijd 1 assist. Op naar meer, Maarten!

 

Jorick Schilken (op de foto met nummer 20) zit niet in Amerika, maar in Canada en spelend voor Simon Fraser University! De centrale verdediger speelde donderdag tegen Cal Poly Ponoma. Met enig gemak werd het team uit Californië met 3-1 verslagen. Jorick gaf de 3-1 aan.

 

We sluiten deze keer ook af met een klapper! Onze talenten van Point Park University, Jesse Haak, Geert Bijl, Kay in ’t Ven en Daan Stormink, hebben met ruime cijfers gewonnen van Penn State – Greater Allegheny: bij 7-0 stopte de teller…
Daan was belangrijk met 1 goal en 1 assist, Kay had 1 assist gegeven en Jesse hield zijn doel schoon. Uitstekend gedaan, mannen!

 

Wil jij direct weten wat onze talenten hebben gepresteerd? Op onze Instagram komen vrijwel direct alle updates van onze talenten online!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.