Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De Union University Bulldogs versterken zich met tricolores Maarten Brands

De Union University Bulldogs versterken zich met tricolores Maarten Brands

De voormalig verdediger van Willem II gaat het Bredase v.v. Bavel verlaten voor een avontuur in Jackson Tennessee waar hij de opbouw mag gaan leiden! 

 

Maarten speelde in de jeugdopleiding van Willem II waar hij tot en met de O-19 speelde. Hier heeft hij verschillende mooie wedstrijden gespeeld tegen geweldige spelers. Een voorbeeld hiervan is Jadon Sancho die ondertussen 4 wedstrijden voor de hoofdmacht van Engeland heeft gespeeld en een marktwaarde heeft van 80 miljoen. Met ervaringen tegen deze spelers weet Maarten goed zijn mannetje te staan wat hem goed zal helpen in de VS.

 

Dit seizoen speelt Maarten bij v.v. Bavel in de derde klasse waar hij van onschatbare waarde is. Met zijn technische spel is hij een verdediger die graag de bal heeft en hier goed mee uit de voeten kan. Daarnaast is Maarten tactisch sterk en beschikt hij over een goed inzicht. Nu bij v.v Bavel krijgt Maarten ook te maken met mindere goden die fysiek sterk zijn waardoor hij zich op dit punt steeds blijft verbeteren. Het fysieke vlak is in de VS van groot belang waardoor Maarten dus een goede voorbereiding heeft op zijn tijd bij de Bulldogs.

 

In Tennessee gaat Maarten spelen op het Smith Memorial Soccer Complex waar hij onder coach Steven Cox mooie dingen wil laten zien. Samen met teamgenoten uit de VS, Zweden, Egypte, Spanje, Portugal, Scotland, Noorwegen, Brazilië en Engeland is het een internationaal gezelschap om rekening mee te houden.

Wij wensen Maarten veel succes bij Union University met zowel zijn voetbal als zijn studie. We blijven van acties op de voet volgen. Ben jij nu ook geïnteresseerd in een carrière in de VS? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.