Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Julie Kouijzer verlaat Pinoké na top seizoen voor Louisville

Julie Kouijzer verlaat Pinoké na top seizoen voor Louisville

Dit jaar werd ze eerste met haar team Pinoké MA1 maar volgend seizoen speelt ze voor de Louisville Cardinals. Deze top school was de afgelopen twee edities de gastheer van het NCAA D1 championship, een eer weggelegd alleen voor de scholen met de beste faciliteiten. Louisville is dus mooie school met ongekende faciliteiten, een plek waar Julie zich zeker thuis zal voelen.

 

Julie speelt al haar hele hockey carrière voor Pinoké waar ze altijd in de eerste jeugdteams speelde. Ze speelde met deze teams in de hoogste divisies van het Nederlandse hockey en heeft verschillende prijzen gewonnen. Dat ze talent heeft viel ook op bij de districtsteams waarvoor ze uitgenodigd was. Dat talent viel ook op bij coaches van de Louisville Cardinals die op de hockey showcase gecharmeerd zo gecharmeerd raakte van Julie dat ze de dag erna ook naar haar training reisde.

 

De toekomstig verdedigster van Louisville heeft verschillende kwaliteiten. Zo is haar techniek van een zeer hoog niveau waarmee ze tijd voor zichzelf kan creëren. Het spel inzicht van Julie is zeer goed en gecombineerd met een goede passing vind de gemakkelijk haar vrije teamgenoten. Ze is een speelster die alles geeft voor het team en het niet erg vind om haar teamgenoten op sleeptouw te nemen. Deze kwaliteiten zorgde ervoor dat de coaches zo onder de indruk waren van Julie waardoor ze aankomende zomer de stap naar Amerika maakt.

De University of Louisville een echte top school op sportief gebied. Ze beschikken over de beste van de beste faciliteiten en spelen schitterende wedstrijden tegen andere top scholen. Zo spelen ze in de Atlantic Coast Conference tegen andere grootmachten als de University of North Carolina en Duke. De hockeysters maken gebruik van het Marshall Center waar ze niet alleen krachttrainingen hebben, maar ook eten en revalideren. De wedstrijden spelen ze in het Trager Stadium waar 1500 supporters een zitplaats kunnen vinden. Ook de kleedkamer van de dames is in het Trager Stadium, deze is een stuk luxer dan we in Nederland gewend zijn. Voor Julie dus een geweldige plek om haar studie te combineren met top hockey.

Wij wensen Julie veel succes op de University of Louisville met zowel haar studie als het hockey. We brengen jullie de laatste nieuwtjes rond het avontuur van Julie. Wil jij ook genieten van de beste faciliteiten, sporten op top niveau en dat alles in combinatie met je studie? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.