Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Senden’s ijzersterke optredens worden beloond

Senden’s ijzersterke optredens worden beloond

Youri Senden wist indruk te maken in de wedstrijden tegen Lehigh en UNCW. In beide wedstrijden kreeg hij geen enkel doelpunt om de oren, waardoor hij is benoemd tot ‘Defensive Player of the Week’.

In de wedstrijd tegen Lehigh wist de ploeg van Senden een zeer dominante rol aan te nemen. De ‘Dragons’ konden comfortabel gaan rusten met een 2-0 voorsprong, maar dit was geen reden om het rustiger aan te gaan doen. Uiteindelijk werd de tussenstand verdubbeld en stond bij het laatste fluitsignaal een 4-0 voorsprong op het scorebord. Mede door een ijzersterke wedstrijd van Senden, heeft de keeper van Drexel geen enkele keer redding hoeven te verrichten. Er werd een overtuigende zege geboekt waardoor het vizier snel op UNCW kwam te staan. De ploeg van Senden werd wel degelijk uitgedaagd, maar de ‘Dragons’ wisten effectief om te gaan met de gecreëerde kansen waardoor er met een 1-0 voorsprong gerust kon worden. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd moest de keeper wel een aantal keer in actie komen, maar heel spannend werd het niet. In de 76e minuut werd de voorsprong verdubbeld, waarna Senden het achterin potdicht wist te houden.

Mede door deze reeks is de ploeg uit Philadelphia al negen wedstrijden ongeslagen! Een imponerende reeks Youri en zet deze lijn door.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.