Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Drie talenten behalen de MLS SuperDraft 2024!

Tal van talenten wisten dit jaar indruk te maken waarvoor zij werden beloond met de ene na de andere award. Als kers op de taart hebben drie heren een plek verdiend in de MLS SuperDraft waardoor we gaan terugblikken op hun prestaties!

We trappen af met Max Hamelink, die in zijn tweede jaar op Amerikaanse bodem indruk wist te maken op het middenveld. De nummer 22 van University of San Fransisco maakte twee doelpunten en was tweemaal aangever in 17 gespeelde wedstrijden. Waar de oud-middenvelder van FC Groningen eerder al de ‘Honorable Mention’ ontving is hij nu dus ook beloond met een plek in de MLS SuperDraft!

Vervolgens zoomen we in op Youri Senden. De verdediger uit Voerendaal maakt al drie jaar furore in de verdediging van Drexel University waar hij elke wedstrijd een vaste waarde is. Senden, die in het verleden al twee keer zijn opwachting mocht maken voor het eerste elftal van Roda JC, is nu dus beloond met een plek in de MLS SuperDraft. Senden was een ware leider in de defensie van Drexel, waar hij zijn ploeg meermaals naar goede resultaten wist te leiden. Ook wist Senden aan te tekenen voor zijn eerste doelpunt voor de Dragons, waar hij de 1-0 binnen wist te werken in een uiteindelijke 3-0 overwinning op NJIT.

Wessel Speel heeft net als bovenstaande heren een verleden gehad bij een BVO in Nederland, maar ook Speel liet de Nederlandse velden achter zich en vloog de oceaan over. De 22-jarige doelman maakte afgelopen jaar voor het vierde jaar op rij indruk voor Hofstra University, waar hij zelfs n0g een assist wist te geven in de 2-1 overwinning op William & Mary! Speel reeg meerdere awards aaneen en ziet zijn sterke jaar nu dus beloond worden met een plek in de MLS SuperDraft.

Wat een fantastische prestaties heren, we blijven jullie in de gaten houden!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.