Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Scholar-Athlete award voor Kevin de Lange!

Scholar-Athlete award voor Kevin de Lange!

Een GPA van 3.98 gepaard met zeer goede sportieve prestaties. Dit is de succesformule die Kevin gebruikt om Scholar-Athlete te worden. Deze award, waar zowel academische als sportieve prestaties meewegen, is dit jaar binnengesleept door deze razendsnelle buitenspeler van Shawnee State.

 

Met deze award zorgt De Lange ervoor dat zijn trofeeënkast behoorlijk vol begint te raken. Met tweemaal ‘MSC Offensive Player of the Week’, tweemaal ‘MSC All-Conference’ en ‘MSC All-Freshman’ kijkt Kevin niet meer raar op als hij een nieuwe prijs wint.
Toch is deze Scholar-Athlete award speciaal, want voor deze award is meer nodig dan een doelpuntenmachine zijn. Met een GPA van 3.98 toonde hij aan op academisch niveau het hoogste van het team te scoren en bij de top van de competitie te horen. Wat een captain zeg!

Kevin heeft momenteel nog twee seizoenen voor zich, en heeft hier nog grootse plannen voor klaarstaan.

Gefeliciteerd Kevin! En keep up the good work!

 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van onze talenten in Amerika?  Volg ons dan op onze socials @kingstalentnl!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.