Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

KingsTalent Teams of the Week #4

And we’re back! Het is weer donderdag en dat betekent; nieuwe Teams of the Week! De beste voetbal-, hockey- en volleybal-talenten van afgelopen week staan hier voor je opgesteld!

De voetballers hebben zichzelf weer flink in de kijker gespeeld! In het bijzonder; Darrin de Meza, die benoemd is tot ‘Player of the Game’ in de wedstrijd tegen Wingate! Na twee wedstrijden heeft de ervaren keeper geen enkele goal tegen gekregen, wat een statistiek is om trots op te zijn! Een welverdiend plekje in het Soccer Team of the Week! Wie ook uitgelicht wordt; Annebel Brandts! De middenveldster was in de 3-1 overwinning van Cardinal Stritch op Trinity Christian College goed voor 2 goals. Een sterk Soccer Team of the Week!

Natuurlijk mogen ook de hockeysters niet ontbreken! Met deze week het Nederlandse duo van Lander University; Anieke Beers en Emma Allon. Samen goed voor 1 goal en 3 assists in de eerste overwinning van het Field Hockey team van Lander University in de geschiedenis! De wedstrijd tegen Lincoln Memorial werd met 7-0 gewonnen. Verder heeft keepster Hannah Neyssen een indrukwekkende wedstrijd gespeeld voor Queens University. Ondanks de 2-0 verliespartij tegen Ohio University, wist de keepster maar liefst 13 schoten tegen te houden!

Tot slot: nieuwe namen in het Volleybal Team of the Week! Met deze week; Fabiënne Rutten van Hartford University, die in de laatste drie wedstrijden maar liefst 10 digs had en 2 assists. En tot slot: Susan Reinders van Mars Hill University, die al 10 wedstrijden ongeslagen is!

Iedereen gefeliciteerd met je plekje in het Team of the Week!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.