Terug naar het overzicht
Awards

Schinkel schiet uit de startblokken!

Jasper Schinkel wordt na een sterke seizoensopener direct verkozen tot ‘AQ Saint of the Week’.

In de eerste wedstrijd van het seizoen hebben de AQ Saints direct de toon gezet. Tegen de Holy Cross Saints werd een overtuigende zege geboekt, waarin Jasper Schinkel de hoofdrol naar zich toe trok. Na een sterke start met tien schoten in de eerste helft, wisten de Aquinas net voor rust de brilstand om te zetten in een 1-0 voorsprong. Vijf minuten na rust verdubbelde Schinkel de voorsprong met een prachtige vrije trap, waarmee hij ook gelijk de eindstand bepaalde (2-0). Door onder meer zijn prachtige doelpunt, is hij verkozen tot ‘AQ Saint of the Week’ waarmee hij als het ware uit de startblokken schiet! Schinkel heeft zijn conto dit seizoen vroeg geopend, waar hij afgelopen seizoen slechts eenmaal scoorde. Met zijn goal in de wedstrijd tegen Holy Cross heeft hij dit aantal dus al geëvenaard, en kunnen er haast alleen maar mooie resultaten volgen na zijn sterke start.

Aanstaande zaterdag wachten de Taylor Trojans, die afgelopen seizoen met 0-1 werden geklopt in de seizoenopener. Weten Schinkel en zijn medespelers een goed vervolg te geven aan de uitstekende seizoensstart? Wij denken van wel.

Wij wensen Jasper veel succes en op naar mooie resultaten!