Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 15-21 maart

Recap 15-21 maart

Afgelopen week zijn er weer wedstrijden gespeeld in Amerika door onze talenten. Wij houden onze talenten nauwlettend in de gaten en blijven op de hoogte van al hun prestaties. Voor deze week pakken we er weer een paar hoogtepunten uit voor de recap van 15 tot en met 21 maart. De sporten voetbal, hockey en volleybal komen elke week aan bod in onze recap!

Demi Sahuleka opnieuw trefzeker voor St. Louis
Op maandag 15 maart kwam het fieldhockey team van St. Louis in actie, de tegenstander was App State. Het duel eindigde in 2-3 in het voordeel van Appalachian State. Demi was wel opnieuw trefzeker. Het was alweer haar derde doelpunt dit seizoen.

Wessel Speel belangrijk voor Hofstra
Bij het duel tussen Hofstra en NJIT begon Wessel Speel in de basis. Het team van Wessel won met 2-1. De keeper maakte 6 reddingen en trok daarmee de 3 punten over de streep.

Bart Kooistra trefzeker in mega-overwinning
Onze talenten van Life University kwamen in actie op 16 maart. University of Pikeville was de tegenstander. Life won de wedstrijd met maar liefst 8-0.
Bart Kooistra was verantwoordelijk voor twee van de acht doelpunten. Ook gaf hij nog een assist tijdens deze wedstrijd.

Jens Keemers zet goede reeks voort
Na zijn benoeming tot NAIA National Defensive Player of the Week, presteerde Jens weer goed voor zijn team, John Brown University. Zijn ploeg won met 4-0 van Central Christian. Dit betekent een clean sheet voor de Nederlandse keeper. Jens maakte deze wedstrijd 4 reddingen om zijn doel schoon te houden.

Max Jasper opnieuw met hattrick
Max Jasper scoorde vorige week ook al een hattrick. Deze week herhaalde hij dat kunstje. In de wedstrijd tegen Holy Cross College bewees Max opnieuw zijn waarde voor Olivet Nazarene. Het duel eindigde in 5-2.
Max staat nu op 11 doelpunten in 7 wedstrijden dit seizoen. Lekker bezig Max!

Lisa Schot pakt doelpuntje mee
Het team van Lisa Schot en Annebel Brandts, Cardinal Stritch, nam het deze week op tegen Saint Xavier. De dames wonnen met 7-0 van de school uit Chicago. Lisa Schot was een van de doelpuntenmakers. Dit was haar tweede doelpunt dit seizoen. Beide dames begonnen dit duel in de basis.

Jasper Schinkel scoort winnende goal tegen Lawrence Tech
Jasper Schinkel bleek deze week van ongekende waarde voor Aquinas College. Het duel tegen Lawrence Tech eindigde in 1-0. Jasper was de enige doelpuntenmaker en sleepte daarmee de drie punten binnen voor zijn team.

Julia Matthijssen maakt eerste goal
Op 17 maart stonden de hockeyteams van Converse en Mount Olive tegenover elkaar. Het team van Julia Matthijssen, Converse, won met 4-0. Julia maakte haar eerste doelpunt voor de school.

Mannen van Carson-Newman boeken tweede zege in Conference
De mannen van Carson Newman hebben deze week met 1-0 gewonnen van Lincoln Memorial. Hierdoor gaat het team 2 om 1 in de Conference. Bram Kaarsgaren begon zoals gewoonlijk in de goal en hield een clean-sheet, waardoor Carson-Newman er uiteindelijk met de zege vandoor ging.

Nicole Pannis dubbele clean sheet
Lamar University, het team van Nicole, speelde deze week twee wedstrijden. De eerste wedstrijd werd gespeeld op 19 maart tegen Northwestern State. Dit duel werd met 2-0 gewonnen. Met 4 reddingen behield Nicole haar eerste clean sheet deze week.
Twee dagen later speelde Lamar Univeristy en Nicole alweer de volgende wedstrijd. Dit duel werd met 4-0 gewonnen. Wederom een clean sheet voor Nicole. In deze wedstrijd had Nicole het iets drukker, ze moest namelijk 6 reddingen verrichtten.

Rosalie Post versus Julie Rodijk
Op 19 maart stond de wedstrijd tussen New Hampshire en UAlbany. Voor ons betekende dit Rosalie Post tegen Julie Rodijk. Beide dames begonnen in de basis. Uiteindelijk won UAlbany, het team van Julie Rodijk met 1-0.

Meike Lanckohr trefzeker tegen Duke
Wake Forest speelde deze week tegen Duke. Meike Lanckohr begon in de basis bij Wake Forest. Meike scoorde één keer en gaf ook nog één assist. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-1 voor Wake Forest. Met haar goal en assist liet Meike zien dat ze belangrijk is voor haar team.

Puck versus Bente, Machtelt en Imogen
Deze week stond het duel tussen Vermont en Monmouth op het programma. Monmouth – het team van Bente, Machtelt en Imogen – won uiteindelijk door een shootout serie. Het was dus een spannende wedstrijd die alle kanten op ging. Uiteindelijk kwamen de dames van Monmouth winnend uit de strijd.

Maura Verleg productief voor Maryland
Maryland en Maura Verleg namen het deze week maar liefst twee keer op tegen het fieldhockey team van Indiana. Het eerste duel werd met 5-0 gewonnen door Maryland. In deze wedstrijd scoorde Maura één keer en gaf ze daarnaast ook nog een assist. Twee dagen later troffen de ploegen elkaar opnieuw. Dit keer won Maryland met 3-1. Tijdens dit duel gaf Maura twee assists. Hierdoor was ze belangrijk in de zege op Indiana.

Eke Denessen ‘game-leader’ tegen Tulane
De wedstrijd tussen University of South Florida en Tulane werd met 3-0 gewonnen door USF – het team van Eke Denessen.
Eke had dit duel 14 assists en was daarmee een van de ‘game-leaders’. Ze had dus een van de hoogste cijfers qua assists deze wedstrijd.
De drie sets eindigde in: 25-21 | 25-19 | 25-22

Diego Konincks met megazege op Presbyterian
Campbell University speelde deze week een wedstrijd tegen Presbyterian. Het team van Diego won dit duel met maar liefst 8-0. Diego begon deze wedstrijd ook in de basis en hield een clean sheet.

Lisa Luiken belangrijk in overwinning
Lisa Luiken en haar teamgenoten van UNOH speelde deze week tegen Cornerstone University. Het duel werd met 2-0 gewonnen. Lisa gaf een assist op een van de twee doelpunten en was hiermee belangrijk in deze overwinning.

Max Jasper op dreef
Eerder deze week scoorde Max zijn tweede hattrick in twee duels. Dit weekend speelde Olivet Nazarene tegen Saint Xavier. Olivet Nazarene won nipt met 1-0. Max Jasper gaf de assist op dit winnende doelpunt. De laatste wedstrijden is Max van ongekende waarde voor zijn team en behaald mooie cijfers.

Diede versus Amber en Laura
Diede Remijnse van James Madison speelde deze week tegen het team van Amber Ezechiels en Laura Janssen, Virginia. Het duel eindigde in 2-5 in het voordeel van Amber en Laura.
Amber scoorde 1 goal en gaf daarnaast nog 2 assists. Alle dames kwamen dit duel vanaf het begin in actie.

Bart Kooistra mede-verantwoordelijk voor belangrijke gelijkmaker voor Life
De mannen van Life University kwamen dit weekend in actie tegen Thomas More. Het duel werd met 4-3 gewonnen door Life. Bart Kooistra gaf de assist op de 3-3 gelijkmaker. Dit keer was Bart dus een keer de aangever in plaats van de afmaker.

Britt Kabo versus Julia Matthijssen
Britt en Julia stonden deze week tegenover elkaar in het duel tussen Coker en Converse. Britt kwam winnend uit het duel met 2-1. Allebei de dames kwamen vanaf minuut 1 in actie.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.