Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sanne Hak gaat naar North Carolina: de kampioen van Amerika!

Sanne Hak gaat naar North Carolina: de kampioen van Amerika!

Sanne Hak vertrekt naar University of North Carolina! De hockeyster van HC Huizen gaat na een mooie periode in Nederland spelen voor het UNC Field Hockey Team!

Sanne begon al op haar zevende met hockeyen bij de plaatselijke vereniging, ’t Spanderbosch. Al sinds de U14 speelde de middenveldster in de hoogste teams. Later werd ze gescout door HC Laren, waar ze back-to-back de competitie won met de U16! In de U18 werd ze weer kampioen en bereikte ze de laatste vier van het Nederlands Kampioenschap! Daarna speelde Sanne voor het eerste damesteam van Laren in de Hoofdklasse. Ze maakte hierna een transfer naar het eerste damesteam van HC Huizen, uitkomend in de Promotieklasse. Sanne werd in januari 2022 geselecteerd voor het Nederlandse U21 Team!

Sanne gaat dus met een bak aan ervaring naar University of North Carolina at Chapel Hill, die afgelopen seizoen nationaal kampioen werden in de Division 1! Na haar fantastische prestaties in Nederland gaat ze zich nu meten met de beste hockeysters van Amerika! University of North Carolina staat bekend om haar beroemde student-atletes; Michael Jordan haalde hier zijn diploma in 1986! Sanne gaat dus naar een school met veel aanzien en status; een prachtige kans voor de hockeyster om zich te onderscheiden!

Wij wensen Sanne heel veel plezier en succes toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.