Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sanci Molkenboer zet de stap naar Amerika en tekent bij Old Dominion University!

Sanci Molkenboer zet de stap naar Amerika en tekent bij Old Dominion University!

De volgende stap voor hockeyster Sanci Molkenboer is Old Dominion University. Ze zal voor de Monarchs uitkomen in de Big East Conference.

Sanci begint op haar zesde met hockeyen bij haar locale vereniging. Om zichzelf te ontwikkelen participeert het jonge talent met hockey kampen en clinics waar ze regelmatig tot beste speelster bekroond wordt. HC Bloemendaal scout Sanci wanneer ze elf jaar is. Ook wordt de middenveldster geselecteerd voor het KNHB district talenten team U16 voor twee jaar opeenvolgend. Voor zes maanden mag Sanci op trial bij het KNHB Nederlands team U16. Met HC Bloemendaal U16 behaald ze de 3e plek in de Super B. De laatste twee seizoenen, in de U18, komt ze uit op het hoogste nationale niveau in Nederland.

Vanaf komende zomer gaat de hockeyster haar carrière vervolgen bij Old Dominion University. De Monarchs van ODU spelen haar wedstrijden in de Big East Conference. In de competitie heeft Old Dominion vijf van de zeven wedstrijden gewonnen wat maakt dat ze de tweede plaats hebben bemachtigd. Met de komst van Sanci zullen ze ook komend seizoen mee strijden om de titel in de conference en wij zijn ervan overtuigd dat Sanci van directe impact zal zijn met haar kwaliteiten.
Old Dominion heeft in het verleden al een aantal KingsTalent atleten gehad in het field hockey team. Zo gingen Julia van Dorsten, Ilse Westera en Frederique Zandbergen Sanci al voor!

Wij wensen Sanci veel succes en plezier toe met haar Amerikaanse avontuur.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.