Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sanci Molkenboer wint haar allereerste award!

Sanci Molkenboer wint haar allereerste award!

Afgelopen weekend wisten de Old Dominion Monarchs met een overtuigende 6-1 te winnen van Quinnipiac. Met deze overwinning staat het team van Sanci Molkenboer nu op 6 overwinningen dit seizoen.

De verdedigster wist naast haar defensieve bijdrage ook aanvallend haar steentje bij te dragen. De hockeyster was in deze wedstrijd namelijk goed voor 4 schoten, waarvan 3 schoten op doel. Uit deze 4 doelpogingen wist ze ook nog eens haar eerste doelpunt van haar Amerikaanse hockeycarrière te scoren! Door haar verdedigende en aanvallende bijdrage in deze wedstrijd is Sanci verkozen tot ‘Big East Freshman of the Week’! Dit is de allereerste award voor de verdedigster van Old Dominion en zeker niet haar laatste! Vrijdag zal het field hockey team van ODU het in eigen huis opnemen tegen het Villanova van Sabine de Ruijter, waar zij zullen strijden voor hun derde thuisoverwinning.

Zal Sanci haar Nederlandse ploeggenoot Frederique Zandbergen achterna gaan en de aankomende weken nog meer awards winnen? Wij denken van wel en zien de volgende award wel weer verschijnen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.