Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sanci Molkenboer verkozen tot ‘Freshman of the Week’!

Afgelopen weekend speelde de field hockeydames van Old Dominion twee wedstrijden. The Monarchs speelde hun eerste wedstrijd van de week tegen het gewaagde Temple.

ODU wist deze wedstrijd met 2-0 te winnen van The Owls. Twee dagen later nam ODU het in een uitwedstrijd op tegen het field hockeyteam van VCU. De uitploeg had het in het begin van de wedstrijd erg moeilijk tegen The Rams en kwamen in de derde helft op een 1-0 achterstand. The Monarchs wisten vroeg in de eerste helft de gelijkmaker te maken door een doelpunt van Marlon de Bruijne. De wedstrijd leek op een gelijkspel te eindigen tot er in de laatste minuut van de wedstrijd een doelpunt werd gescoord door ‘onze’ Sanci Molkenboer en zij de winst wist te verzegelen voor haar team. Door deze twee overwinningen verlengen The Monarchs hun winstreeks naar acht wedstrijden! Door Sanci haar grote rol in de overwinning tegen VCU is ze verkozen tot ‘Freshman of the Week’! Vrijdag neemt ODU het op tegen Liberty, waar zij alles zullen geven om hun winstreeks te verlengen naar negen wedstrijden.