Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sam vertrekt naar Williston State College!

Sam vertrekt naar Williston State College!

Volleybalster Sam Timmermans pakt na de zomer haar koffers en stapt in het vliegtuig naar de staat North Dakota! Hier gaat ze sporten, studeren en vooral ook nieuwe herinneringen maken!

Sam begon op 8-jarige leeftijd met volleyballen bij Nuvoc. Op 12-jarige leeftijd werd ze geselecteerd om te trainen bij de Regionale Volleybalschool. Gekwalificeerd voor de meiden NOJK team 2017 waar ze de finaleronde behaalde. Ze Promoveerde naar de Elite U18 League met Nuvoc U18 in 2020 en maakte op 15-jarige leeftijd haar debuut in de senior damescompetitie. Hierna mocht ze al vrij snel meedoen met het eerste senior damesteam van Nuvoc! Ze vertegenwoordigde Nederland op de United World Games in Oostenrijk in 2022. Ook mocht ze in 2023 meetrainen bij het semi-professionele divisieteam van Volley Tilburg.

De hoofdcoach van Nuvoc omschrijft Sam als iemand die zeer coachbaar is en altijd klaar staat om te strijden. Haar gretigheid om te leren en te verbeteren is goed terug te zien op het veld. Als een van de jongere spelers in de seniorencompetitie is Sam een echte leider en heeft ze een hoog volleybal-IQ, waardoor ze zich kan meten met spelers die al twee keer zo lang in de competitie zitten. Ze is een geweldige teamgenoot en motiveert anderen door hard te werken!

Head coach van het Williston State College Women’s Volleybalteam , Chelsea Hinck, gaat alweer haar zesde seizoen in bij het Teton volleybalprogramma. Hinck trad in het voorjaar van 2018 toe tot de WSC-staf als assistent-coach en nam het programma in het voorjaar van 2019 over. De coaching filosofie van Hinck is als volgt; om grote kansen te bieden voor de groei, ontwikkeling en het plezier van college volleybal in Williston State. Het doel van ons programma is om een omgeving te creëren waarin jonge vrouwen hun academische, atletische en persoonlijke potentieel kunnen bereiken!

En nu is het de beurt aan onze Sam om zich te bewijzen en haar potentieel te bereiken! En wij wensen haar super veel plezier met deze nieuwe stap in haar carrière!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.