Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sabine de Ruijter nieuwste aanwinst Villanova Wildcats

Sabine de Ruijter nieuwste aanwinst Villanova Wildcats

Aankomende zomer wisselt de zeventienjarige hockeyster Sabine de Ruijter Huizen HC in voor Villanova University in Villanova, Pennsylvania. De jonge talentvolle verdedigster zal hier uitkomen bij een top D1 school in de Big East Conference.

 

Sabine startte met hockey toen ze pas zes jaar oud was. Bij Huizen HC startte haar hockeycarrière, maar zo vanzelfsprekend was dit niet. Voordat haar oog op hockey viel, was ze namelijk een fanatieke tennisster en een competitieve skiër. Maar eenmaal bij Huizen HC kwam ze uit in de hoogste jeugdteams in de hoogste competities van het land. Zo won Sabine met het U12 team van Huizen het kampioenschap en speelde ze zelfs voor de Nationals. In het U14 team kwam ze uit in de hoogste divisie (IDC) en behaalden ze wederom de eerste plek in de competitie! In de seizoenen daaropvolgend werd ze kampioen in de Super B League en kwalificeerde Sabine zich voor de playoffs van het Nationaal Indoor Kampioenschap. Afgelopen seizoen kwam Sabine uit in de Super A League en stonden ze bovenaan in deze league, wow!

Sabine kan op alle verdedigende posities uit de voeten, maar haar favoriete positie is toch centraal in de verdediging. Haar kwaliteiten bestaan uit haar fysieke kracht, duelkracht en de verdedigende 1 vs 1 situaties. Dit in combinatie met haar korte en lange pass, de scoop en haar specialiteit in zowel de strafcorner als de strafbal, maken haar een uitstekende versterking voor Villanova University!

 

Villanova University
De nieuwe school van Sabine de Ruijter, Villanova University, is een school uit Villanova, Pennsylvania en speelt haar wedstrijden in de Big East Conference. In de Conference werd vorig seizoen een zevende plek behaald achter scholen als UConn, Temple en Quinnipiac. De Villanova Wildcats zullen met Sabine als extra verdedigster een betere prestatie willen neerzetten en hoger willen eindigen dan vorig seizoen.

We wij wensen Sabine heel er veel succes bij Villanova en willen haar erg veel succes wensen!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.