Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sabine de Ruijter – BIG EAST Weekly Honor Roll

Sabine de Ruijter – BIG EAST Weekly Honor Roll

Afgelopen weekend heeft Sabine de Ruijter de ‘Big East Weekly Honor Roll’ in ontvangst mogen nemen. De derdejaarsstudente bleek, door haar sterke optreden in de openingswedstrijden van het nieuwe seizoen, onmisbaar te zijn!

In de eerste twee wedstrijden van de Villanova Wildcats heeft Sabine de Ruijter een sterke indruk achtergelaten. De ‘Junior’  scoorde het eerste doelpunt van het seizoen voor de school uit Pennsylvania door een penalty te benutten in het eerste kwartier van de wedstrijd. Daarnaast gaf ze een assist voor de 0-2. De wedstrijd eindigde in een 1-5 overwinning. In de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Fairfield scoorde ze weer, ditmaal vanuit een corner. Dit resulteerde wederom in winst voor de Wildcats. Door deze belangrijke bijdragen heeft de hockeyster de ‘Big East Weekly Honor Roll’ ontvangen.

Aankomende vrijdag staat de wedstrijd tegen de Hofstra Prides van Pieke Roos op de planning. Hierin zal Sabine ongetwijfeld weer haar uiterste best gaan doen om te laten zien waarom ze deze erkenning heeft gekregen. Succes Sabine en gefeliciteerd met je behaalde successen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.