Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Ruben Stuiver – All Freshman Team

Ruben Stuiver – All Freshman Team

Dat voor Ruben Stuiver de overstap vanuit de jeugdopleiding van SC Heerenveen feilloos is verlopen was voor ons al langere tijd bekend. Vandaag is Ruben Stuiver verkozen in het All-Freshman team van de West Coast Conference. Dit is een team dat bestaat uit de 11 allerbeste eerstejaars van de Conference. Een kers op het toch al zo succesvolle seizoen! Mede door de goede prestaties van Stuiver wisten de San Francisco Dons het kampioenschap voor het eerst in 9 jaar binnen te slepen.

 

 

 

Ruben is met slechts 8 tegendoelpunten de minst gepasseerde keeper uit de Conference. Daarnaast had hij met 76% ook nog eens het hoogste reddingspercentage. Een uitstekende combinatie waarmee hij regelmatig punten wist te pakken voor de Dons. Het is dan ook geen verrassing dat Ruben in 15 van de 17 wedstrijden van dit seizoen basisspeler was.

 

 

 

Het Men’s Soccer Team van University of San Francisco vervolgt haar weg richting het nationale kampioenschap op 16 november. Het gaat dan in de eerste ronde van de Nationals op bezoek bij University of California. Eerder dit seizoen verloor USF thuis met 2-3 van CAL waardoor de Dons gebrand zullen zijn op revanche. KingsTalent kijkt vol spanning uit naar deze kraker en is enorm trots op de prestaties van Ruben!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.