Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Vliegreizen 26 aug – 2 sept

Vliegreizen 26 aug – 2 sept

De eerste vliegreizen komen eraan! Verschillende jongens en meiden vliegen het hele land over om wedstrijden te spelen! Deze week vliegen heel wat talenten voor hun uit-wedstrijden.

Jonah van der Werf en Ruben Stuiver vliegen met University of San Francisco Dons naar Washington (staat) om zich voor te bereiden op het aankomend seizoen. Er zal geoefend worden tegen Seattle University Redhawks & Washington Huskies. Op papier lastige tegenstanders, maar dat zijn juist de wedstrijden waarin het team getest wordt.

 

Huib Achterkamp reist met Marist College af naar New York (staat) om een oefenpot te spelen. De Marist College Red Foxes is het nieuwe team waarin Huib speelt. Vorig jaar speelde Huib nog in Brooklyn, New York bij Long Island University. Hij is dus voor even terug in de staat waar hij vorig jaar nog speelde. Have fun, Huib!

 

De volgende die mag gaan vliegen, is Mathijs Swaneveld. De goalie van Virginia Tech University gaat met zijn team op trainingskamp in California. Daarvoor moeten de Hokies van oost- naar westkust vliegen, wat om en nabij 4000(!) kilometer is. In California zullen twee wedstrijden voor gespeeld ter voorbereiding op het seizoen.

Groninger Ids Hannema is voortaan te bewonderen in het shirt van Wright State. De Raiders vliegen vanuit Ohio naar het zuiden voor twee wedstrijden in Arkansas en Tennessee. Dé kans voor Ids om een basisplek af te dwingen. Succes, Ids!

De boys van University of the Incarnate Word zullen hun oefenwedstrijden spelen in Maryland & Virginia. Nieuwkomer Koen Vos voegt zich bij aanvoerder Kas van Eekelen en tweedejaars spelers Lars Willems, Rob Lemmens en Maurtis Gersen. Voor die wedstrijden moeten zij nog wel ruim 2500 kilometer reizen. De Cardinals spelen op het hoogste niveau, dus wat voorbereiding op het seizoen zou zeker niet misstaan.

 

Vliegen de hockeysters ook wel eens? Ja zeker! Vera Heering vliegt met Umass Amherst naar Louisville & Ohio. Daar spelen ze wedstrijden tegen Ohio State, die als 14e zijn geranked, en de Louisville Cardinals, die als 12e zijn geranked. Pittige oefenwedstrijden, maar van zulke wedstrijden word je als team en individu alleen maar sterker en beter van.

Meike Lanckohr van Wake Forest vliegt met haar teamgenoten naar Michigan voor twee oefenwedstrijden. In Michigan zullen University of Michigan (#7) & University of Iowa (#8) de tegenstanders zijn. Deze tegenstanders zijn als 7e en 8e geranked in Amerika!
Op papier gelijkwaardige tegenstanders, aangezien Wake Forest als 10e is geranked. Prima wedstrijden om te kijken waar je staat als team!

De hockeysters van Quinnipiac University, waar Eva Veldhorst speelt, vliegen naar California voor een wedstrijd. Even voor de duidelijkheid… Dat is bijna 5000(!) kilometer. WOW! Desalniettemin, is dit wel een zeer mooie reis voor de Bobcats. Zij zullen aantreden tegen de California Bears. Veel plezier in California en win die wedstrijd!

 

De jongens van Point Park University vliegen van Pittsburgh, Pennsylvania naar Missouri voor twee uit-wedstrijden. Culver-Stockton College en Lincoln College zullen de tegenstanders zijn. De wedstrijden zullen plaatsvinden op vrijdag en zondag. Succes mannen!

 

Dit zijn zullen de vliegreizen zijn voor deze week! Komende week zullen er nog veel meer talenten in het vliegtuig stappen voor enkele uit-wedstrijden.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.