Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Madelief Molier gaat hockeyen bij James Madison University

Madelief Molier gaat hockeyen bij James Madison University
foto: Joram Vesters - Roderik van Nispen

Madelief is zeventienjaar en begon toen ze zes jaar oud was met hockeyen bij Victoria. Haar hoogte punt bereikte ze bij deze club toen ze in het seizoen 2022-2023 de winnende shoot out maakte in de kwartfinale van het Nederlands kampioenschap voor de onder 16.

Madelief speelt het liefst op de rechtsbuiten positie maar kan voorin overal uit de voeten. Dat blijkt ook als je naar haar statistieken gaat kijken. In de onder 14 en onder 16 werd madelief topscoorder. Afgelopen seizoen scoorde ze 22 keer en gaf ze ook 22 assists in 35 wedstrijden. Haar krachten zijn dan ook een op een met de keeper, haar snelheid, scorend vermogen en techniek. Al met al is Madelief dus een uitstekende buitenspeelster.

Naast haar prestaties op het veld is Madelief ook een uitstekende student. Op dit moment is ze nog bezig met haar Gymnasium, haar favoriete vakken zijn biologie en natuurkunde. Daarnaast is Engels een van haar beste vakken dus dat is al een groot voordeel voor haar om de stap naar Amerika te maken.

In Amerika gaat ze spelen voor de James Madison University. De resultaten waren afgelopen seizoen helaas niet wat ze verwacht hadden. Zo kreeg het team meer doelpunten tegen dan dat ze gemaakt hadden. Hopelijk kan Madelief hier verandering in brengen!

Wij wensen Madelijf veel succes bij met haar avontuur bij James Madison University in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.