Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Roel van Linschoten signs at Olivet Nazarene University, Bourbonnais IL.

Roel van Linschoten signs at Olivet Nazarene University, Bourbonnais IL.

Roel van Linschoten is de nieuwste aanwinst van Olivet Nazarene University uit Bourbonnais IL. De jeugdspeler van VV Gemert stapt stapt halverwege augustus op het vliegveld om de ONU Tigers te versterken.

De in Beek en Donk woonachtige van Linschoten begon met voetballen bij de plaatselijke Sparta’25. Hier werd hij al heel snel opgepikt door PSV Eindhoven. Vanaf de F1 doorliep hij alle jeugdelftallen van PSV en met succes. Hij werd meermaals kampioen en haalde diverse nationale bekers binnen. Helaas kwam aan zijn avontuur bij PSV na 7 jaar een einde en stapte hij over naar VV Gemert. Al na een jaar VV Gemert A1  stapt hij dus deze zomer over naar de ONU Tigers in de NAIA Chicagoland Collegiate Athletic Conference.

De 18-jarige van Linschoten is een fysiek sterke verdediger met veel voetballend vermogen. Ook kan hij op het middenveld uit de voeten als verdedigende middenvelder. Coach David Blahnik is erg enthousiast met het binnenhalen van Van Linschoten: “Roel heeft zich al bewezen op topniveau. Hij heeft lang op het hoogste niveau gepresteerd en diverse internationale toernooien gespeeld. Deze ervaring komt ons goed van pas. Daarnaast kunnen we met zijn voetballend vermogen van achteruit direct het spel maken. Ik ben erg blij met zijn komst!”

Na het behalen van zijn VWO diploma verhuist hij van Beek en Donk naar Bourbonnais, een voorstad van Chicago, waar hij op de universiteitscampus van Olivet Nazarene gaat wonen. Van Linschoten verheugt zich op de overstap en kan niet wachten om het paarse shirt van ONU om de schouders te hebben.

 

KingsTalent wenst Roel veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Roel zijn verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.