Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 8 februari – 14 februari

Recap 8 februari – 14 februari

Deze week zijn er weer een hoop wedstrijden gespeeld in Amerika. Wij hebben er een paar uitgelicht in deze recap!

 

Jelle de Graaf heeft met Life University het duel tegen Emmanuel College gewonnen. Zowel Jelle de Graaf als Matteo Esposito begonnen in de basis. Deze wedstrijd eindigde in 2-0 in het voordeel van Life University. Jelle wist twee keer te scoren en was daarmee ontzettend belangrijk voor zijn team. Matteo Esposito was onderdeel van de defensie die de nul wist te houden.

Dit was de eerste keer dat Life University tegenover Emmanuel College stond. Beide teams creëerde weinig kansen, waardoor de wedstrijd pas laat beslist werd door Jelle. De goals werden in minuut 82 en in minuut 85 gescoord door de Freshman. Met deze prestatie maakt Jelle dus in zijn eerste jaar al een goede indruk.

Jelle en Matteo komen zondag 21 februari weer in actie als Life het opneemt tegen Lindsey Wilson College.

 

 

Chiara Chiaradia heeft de wedstrijd tegen Valparaiso University helaas met 1-2 verloren. Maar met haar 8 reddingen heeft ze er alles aan gedaan om de winst te pakken.

De wedstrijd tussen Chicago State en Valparaiso werd voor het eerst gespeeld in 2017.

Chiara Chiaradia en Chicago State komen op donderdag 18 februari weer in actie en nemen het dan op tegen New Mexico State University.

 

Nicole Panis heeft deze week ook het beste in haarzelf naar boven gehaald. Met haar 8 reddingen zorgde ze ervoor dat haar team, Lamar University, er een verlenging uit haalde tegen Louisiana. Helaas werd een goal in de 102e minuut fataal voor Lamar University waardoor ze met 3-2 verloren.

Lamar University en SE Louisiana stonden al 16 keer tegenover elkaar. 8 keer wist Lamar te winnen en Louisiana was 6 keer te sterk.

De volgende wedstrijd van Nicole en Lamar University wordt gespeeld op vrijdag 19 februari. Ze nemen het dan op tegen Abilene Christian.

 

Maarten Bartels heeft deze week de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Maarten en de Charleston Golden Eagles wonnen met 3-2 van Saint Francis. Maarten was goed voor maar liefst 14 kills en 3 aces. Met zijn 14 kills behaalde hij het hoogste aantal van de Golden Eagles in de wedstrijd.

Vrijdag 19 februari neemt Maarten het op tegen New Jersey.

 

Koen, Lars, Maurits en Kas namen het deze week op tegen Las Vegas. Koen en Lars startte in de basis in de 3-2 overwinning van Incarnate Word. Koen was belangrijk met 1 assist.

De jongens spelen de volgende wedstrijd op zaterdag 20 februari tegen UTAH Valley.

 

 

Deze week namen twee van onze talenten het tegen elkaar op. Vince Stans en University of West Alabama namen het op tegen Nick Meijboom en Lee University.

Vince kwam als winnende uit de strijd. Maar het was zeker een spannende pot. Er waren maar 8 schoten op goal in de hele wedstrijd. Wat inhoud dat Nick en zijn defensie de zaken goed op orde hadden. Beide teams verdiende eigenlijk een punt aan deze wedstrijd.

Deze wedstrijd werd op neutraal terrein gespeeld en telt daarom niet mee in de Conference competitie. Beide teams hebben zich kunnen voorbereiden met deze wedstrijd.

Nick komt 17 februari in actie tegen Carson-Newman University. Vince gaat spelen op 20 februari tegen Delta State.

 

Myrthe Schuilenburg en Temple Field Hockey hebben gewonnen van Hofstra. Het duel eindigde in 1-0 voor Temple. Myrthe heeft op deze manier met haar team een lekkere seizoenstart gemaakt, door meteen de eerste wedstrijd te winnen.

Myrthe komt op vrijdag 19 februari in actie tegen Old Dominion.

 

Charlotte Vaanhold heeft deze week met 3-1 gewonnen tegen Davidson. Ook zij kent een prima begin van het seizoen door deze overwinning.

Charlotte zal met Liberty haar komende wedstrijd op zaterdag 20 februari spelen tegen Villanova. De statistieken zijn duidelijk in het voordeel van Liberty, dat een 5-0 overall streak kent tegen Villanova.

 

Sara Vijfhuizen heeft deze week een knappe 2-0 overwinning geboekt met Providence tegen Rhode Island. Sara gaf samen met mede verdedigers maar 4 schoten weg in deze wedstrijd. En behielden natuurlijk de clean sheet.

Sara zal op zondag 21 februari weer in actie komen tegen Bryant. Samen met haar team zal ze weer de nul willen houden en worden zondag opnieuw getest.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.