Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 2 September – 4 September

Recap 2 September – 4 September

Afgelopen weekend hebben er weer veel talenten gespeeld bij hun teams. Vooral de hockeydames hebben sterk van zich laten horen! Hier de highlights van afgelopen weekend!

Frederique Zandbergen

Frederique Zandbergen van Old Dominion mocht dit weekend twee keer juichen. De middenveldster was in de eerste wedstrijd dit weekend tegen het James Madison van Diede Remijnse belangrijk met twee assists in een 1-6 overwinning. De tweede wedstrijd van het weekend, op zondag, was ze weer belangrijk met een assist. Daarnaast maakte ze het winnende doelpunt en won ze van American, waar KingsTalent atleten Merel Dupont en Frederiek Thierry spelen. Al met al doet Frederique haar plek in het ‘Team of the Week’ van vorige week dus veel eer aan! Ga zo door Frederique!

 

Laura Janssen

Ook Laura Janssen heeft zich in de kijker gespeeld. Door het winnende doelpunt te maken voor Virginia tegen James Madison maakt Laura zich onsterfelijk. Vorige week stond ze al in het ‘Team of the Week’, na deze goal doet ze opnieuw een poging naar deze positie. Samen met ploeggenoot Noa Boterman maken ze een grote kans…

Noa Boterman

De middenveldster van Virginia heeft een sterke reeks achter de rug. Virginia heeft een winstreeks van drie wedstrijden te pakken mede door de goede optredens van het Nederlandse duo. Noa was van groot belang door de gelijkmaker te scoren tegen James Madison.

 

Meike Lanckohr

Meike Lanckohr van Wake Forest University heeft ook een gooi gedaan naar het nieuwe ‘Team of the Week’. Met een goal en assist heeft ze een sterk rendement getoond in de 1-6 overwinning tegen Lafayette. Eerder won de middenveldster al een plek in het Preseason Conference Team voor haar geweldige prestaties in het voorseizoen. Ze liet afgelopen wedstrijd dus zeker zien waarom ze die plek verdiend had!

 

Sabine de Ruijter

Sabine de Ruijter heeft in de 2-3 overwinning tegen het Hofstra van Pieke Roos zich weer goed laten zien. De verdedigster van Villanova gaf een assist voor de 0-2. Eerder won ze al de “Big East Weekly Honor Award”, ze maakt dus de hoge verwachtingen waar!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.