Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 19 april – 25 april

Recap 19 april – 25 april

Het seizoen loopt voor veel talenten in Amerika op zijn eind. Toch worden er nog steeds veel wedstrijden gespeeld. Bijvoorbeeld in de Conference toernooien, vechten nog steeds veel ploegen om het kampioenschap. Ook deze week zijn er weer finales gespeeld… en gewonnen. Alles daarover lees je hieronder.

Tess van Ommeren NEC Champion
Tess van Ommeren speelde afgelopen week de finale tegen van het NEC Champion Tournament tegen nummer 2 van het land, LIU. Tess en haar teamgenoten versloegen LIU met maar liefst 5-0. Tess was mega belangrijk in deze overwinning in de finale. Zij scoorde 2 goals én gaf 2 assists.
Tess, van harte gefeliciteerd met het kampioenschap! Geniet ervan!

 

Rick Hovinga schiet Mid American Nazarene naar de finale
Rick speelde deze week tegen Rocky Mountain College. Het duel was de halve finale van het Conference Tournament. Mid American Nazarene won met 5-1. Rick scoorde de 4-0 in de wedstrijd.

Ook in de finale wist Rick tot scoren te komen. Helaas was dit niet voldoende om kampioen te worden, want de wedstrijd eindigde in 2-1 voor Bellevue.

Lucas Jacobs belangrijk voor Keiser University
Keiser University speelde afgelopen week de wedstrijd tegen William Penn University. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door Keiser. Lucas scoorde al in de 37e minuut de 2-0.
Keiser schopt het dus een ronder verder in het toernooi, waardoor ze op 6 mei in actie komen tegen #4 Missouri Valley University.

Michelle Maksimovic belangijk tegen #7 Barton
Chowan University speelde hun derde groepswedstrijd in het toernooi tegen #7 Barton. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen door Chowan. Michelle Maksimovic begon in de basis en scoorde de 2-0 deze wedstrijd.

Op 30 april spelen Michelle en Chowan de halve finale tegen Mount Olive.

Steyn van Ark MEC Champions
Steyn speelde met Charleston de finale tegen Notre Dame College. Steyn begon deze wedstrijd in de basis en hielp zijn team naar een 4-1 overwinning en het MEC kampioenschap.
Gefeliciteerd Steyn!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.