Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Pijlsnelle Kevin de Lange tekent bij Shawnee State University

Pijlsnelle Kevin de Lange tekent bij Shawnee State University

Kevin de Lange is nog maar een aantal maanden verwijderd van een bijzonder avontuur. De rappe buitenspeler heeft een contract getekend bij Shawnee State University, Ohio. Hier zal Kevin, in combinatie met zijn studie, spelen voor het men’s soccer team in de Mid-South Conference.

De Mid-South Conference is voor KingsTalent geen onbekende competitie. Merik Sliedrecht maakte afgelopen seizoen de overstap naar Lindsey Wilson College en wist direct de titel in de wacht te slepen in deze conference. Daarnaast stootte de Blue Raiders door naar de tweede ronde van de nationals. Een andere student-athlete die komende zomer ook in deze divisie zijn kwaliteiten zal vertonen is Marvin van der Made. Enkele weken geleden werd bekend dat de spits de overstap zal maken naar de University of the Cumberlands, vorig seizoen goed voor de vierde stek in de Mid-South Conference.

Kevin de Lange wordt dus het derde talent in deze klasse, en is door Head Coach Ron Goodson met een duidelijke visie gehaald. De oefenmeester van de ploeg uit Ohio zag zijn ploeg vorig seizoen afglijden op de ranglijst. Met onder andere de komst van Kevin hoopt hij volgend seizoen weer op te rukken naar de middenmoot, om wellicht wel zelfs voor een stunt te zorgen en een play off ticket te bemachtigen voor de nationals.

 

Een ding is zeker: Ron Goodson heeft een doelpuntenmaker in huis gehaald. In zijn laatste vier seizoenen bij SC Genemuiden, een van de grootste amateurverenigingen in Nederland, was de aanvaller goed voor 84 doelpunten in 117 wedstrijden. Een uitstekend gemiddelde voor een buitenspeler, die naast zijn ongekende doelpuntenproductie ook nog eens 58 assists produceerde.

KingsTalent is overtuigd dat Kevin in Amerika ook het net makkelijk zal vinden. Wij wensen hem alle succes in Portsmouth, Ohio! Wil jij ook sporten en studeren in Amerika? Meld je dan nu aan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.