Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Pien Duiven gaat naar Amerika!

Pien Duiven gaat naar Amerika!

De Hannibal-LaGrange Trojans krijgen versterking van Pien Duiven. Vanaf de zomer van 2022 gaat ze sport en studie combineren aan Hannibal-LaGrange University in Missouri.

Op 7-jarige leeftijd is Pien begonnen met volleyballen bij haar plaatselijke volleybalclub Dok. Op jonge leeftijd, bij U12 en U14, werd ze al geselecteerd voor het Regionaal Talenten Centrum. In 2017 en 2018 was ze gekwalificeerd voor het Dutch National Open Tournament U14. Op haar 14e was ze al aanvoerder van het eerste elftal U16 en op haar 15e werd ze geselecteerd om mee te trainen met het eerste dames seniorenteam. Een jaar erna, op 16-jarige leeftijd, werd ze aanvoerder van het derde senioren damesteam.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Pien als een spontane, positieve, enthousiaste en behulpzame meid met de vastberadenheid om zichzelf altijd te verbeteren. Ze is eerlijk, sociaal en een fijn persoon om in de groep rond te hebben lopen. Met deze kwaliteiten is ze een mooie toevoeging aan het women’s volleybal team van Hannibal-LaGrange University.

Hanniball-LaGrange University ligt in Hannibal, Missouri. De sportteams van de school zijn beter bekend als The Trojans. Het volleybalteam van The Trojans komt uit in de American Midwest Conference. Ze spelen tegen tegenstanders als onderanderen Missouri-Baptist, Columbia en Central Baptist.

We wensen Pien heel veel succes, maar vooral veel plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.