Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ouren Nikkels signs at Marymount California University, Los Angeles CA

Ouren Nikkels signs at Marymount California University, Los Angeles CA

KingsTalent is zeer trots te melden dat deze zomer de 21-jarige Ouren Nikkels vertrekt naar Marymount California University. Hij verhuist van Wageningen naar Los Angeles om daar te gaan studeren en voetballen.

De Marymount California Mariners, dit seizoen kampioen van de NAIA California Pacific Conference (CAL PAC), doen ook volgend seizoen een gooi naar de titel. Head coach Mark Hervin: “Ouren is een sterke en atletische centrale verdediger die zich comfortabel voelt aan de bal. Zodoende proberen we meer voetballend vermogen aan ons team toe te voegen. Daarnaast is hij een ‘real asset’ bij dode spelsituaties waarbij zijn kopkracht ons de nodige doelpunten zullen opleveren. Wij zijn erg blij met de komst van Ouren.”

Met Nikkels in de gelederen wil coach Hervin verder doorstoten in de NAIA Nationals, waar het afgelopen seizoen in de eerste ronde werd uitgeschakeld. De fysiek sterke verdediger zal onderdeel uitmaken van een internationaal georiënteerd team met spelers uit verschillende werelddelen; Engeland, Egypte, Israël, Duitsland, Brazilië, Kroatië, Nieuw Zeeland en natuurlijk Amerika.

De huidige speler van Bennekkom (voornamelijk 2e elftal) debuteerde op zijn 17e in het eerste van JVZ Zuidwolde. Daarna verkaste hij JPN en liep kort stage bij PEC Zwolle en Haugesund FK (NOR) voordat hij, vanwege zijn studie, koos voor de overstap naar Bennekom.
De kopsterke centrale verdediger kan zich opmaken voor een fantastisch avontuur. Ouren gaat een 2 jarige bachelor bedrijfskunde volgen en trekt in op de Ocean View Campus ten zuiden van Los Angeles.


De campus is gelegen aan de Pacific Ocean, tussen de stranden van Santa Monica en Newport Beach. De combinatie van studeren en voetballen in het prachtige California is als een droom die uitkomt. Halverwege juli zal Nikkels zich melden op de campus en gaan de voorbereidingen / preseason van start.

KingsTalent wenst Ouren veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Ouren’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.