Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Op bezoek bij… Eef Kerkhof in Memphis, Tennessee

Op bezoek bij… Eef Kerkhof in Memphis, Tennessee

Begin januari 2023 ging sportconsultant Raoul van Rooij op bezoek bij Eef Kerkhof, die sinds de zomer van 2022 voetbal en studie combineert aan The University of Memphis. Hieronder een terugblik van dat bezoek.

Na de trip richting Orlando en Philadelphia om beide conventions bij te wonen van zowel Field Hockey als Soccer, ging Raoul op bezoek bij Eef Kerkhof. Samen met Assistant Coach Jonny Walker, kreeg ik een rondleiding door de campus van The University of Memphis. Terwijl er werd rondgelopen en alle academic facilities werden onderzocht, wist Jonny alle feitjes en weetjes te vertellen over de school.

De rondleiding eindigde in het kantoor van Head Coach Brooks Monaghan. Het was de eerste ontmoeting in het echt, maar het voelde alsof Brooks en Raoul elkaar al langere tijd kende. Even later kwamen vrouw en kinderen er ook bij en kwamen er leuke gesprekken op gang. Tussen neus en lippen door werd een kaartje geregeld om de wedstrijd van het mannen basketbalteam van de Memphis Tigers bij te wonen in het FedEx Forum Stadium, het stadion waar de Memphis Grizzlies hun NBA wedstrijden spelen.

Tijdens de halftime van de wedstrijd werd het Women’ Soccer team van de Memphis Tigers in het zonnetje gezet, omdat zij kampioen zijn geworden in de American Conference. Ook werd de staff van het Women’s Soccer Team beloond met een zeer gave award; All-South Region Staff of the Year. Deze award ontving de staff door de uitstekende resultaten tegen hoog geplaatste teams in Amerika.

De dag erna, nam Eef Raoul mee naar de athletic facilities van alle sportteams van de school. Alles wat je maar kan verzinnen is aanwezig voor alle sporters van de school. IJsbaden, refuel stations, grote gym, indoor sporthallen en ga zo maar door. Het was best rustig op de (sport)campus, aangezien het nog vakantie was.
Als kers op de taart, kreeg Raoul een workout voor zijn kiezen, verzorgd door Eef, die de dames van het voetbalteam meerdere keren in de week doen om fit te blijven. Eindstand: Raoul zat met flinke spierpijn terug in het vliegtuig naar Nederland…

Bij deze, nogmaals een dank naar Eef, Coach Brooks en Coach Jonny voor het ontvangst en rondleiding bij The University of Memphis! Tot snel!!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.