Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
In the Media

Eef Kerkhof is terug in het shirt van SC Heerenveen!

Eef Kerkhof is terug in het shirt van SC Heerenveen!

De 23-jarige speelster verruilde haar plek bij SC Heerenveen twee jaar geleden voor een avontuur in Amerika. Bij terugkomst tekende ze bij PEC Zwolle maar Eef maakt nu toch haar terugkeer naar de Friese Eredivisieclub

Kerkhof heeft een contract van een jaar getekend bij SC Heereveen Vrouwen en zal vanaf dit seizoen met rugnummer 18 gaan strijden voor het kampioenschap. De middenveldster uit Mill is een geweldig voorbeeld hoe Amerika kan helpen bij het combineren van sport met studie. Eef vertrok twee jaar geleden naar de University of Memphis voor haar master en kan nu haar professionele carrière voortzetten met een belangrijk diploma op zak.

Eef heeft veel ervaring opgebouwd bij de Tigers in Tennessee, wat goed te pas zal komen op het veld bij SC Heereveen. Het zou geweldig zijn als ze met haar nieuwe team net zo’n mooi seizoen kan neerzetten als in Amerika, hier won ze namelijk de Conference Championship! Haar tijd bij PEC Zwolle was ook heel waardevol, het team eindigde afgelopen seizoen op een knappe zesde plek. Het doel is om bij SC Heereveen verder te bouwen aan de toekomst van het team en te gaan strijden om de koppositie binnen de Eredivisie Vrouwen.

Wij zijn ontzettend trots op Eef en wensen haar veel succes komend seizoen bij SC Heereveen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.