Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nikki Bos zit in het ‘All-American Team’!

Nikki Bos zit in het ‘All-American Team’!

Nikki Bos, uitkomend voor het field hockeyteam van University of Mount Olive, heeft een plekje weten te bemachtigen in het ‘All-American Team’! Nikki heeft een erg goed eerste seizoen achter de rug voor de ‘Trojans’ met veel doelpunten en assists.

De middenveldster van het field hockey team van University of Mount Olive, Nikki Bos, is gekozen voor het ‘All-American Team’! Nikki startte dit seizoen in 16 van de 18 wedstrijden voor de ‘Trojans’ en was goed voor 13 doelpunten en 9 assists! Met deze statistieken laat de middenveldster zien dat ze zowel verdedigend als aanvallend haar steentje bij kan dragen. Nikki viel dit jaar al drie keer eerder in de prijzen. Zo wist ze zichzelf al te verzekeren van een plekje in het ‘All-Conference Team’, werd ze verkozen tot ‘Freshman of the Year’ en wist een ‘Offensive Player of the Week’ award binnen te slepen! Een super seizoen voor Nikki en wij zijn benieuwd wat het tweede seizoen voor haar in petto heeft!

Gefeliciteerd met je award Nikki!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.