Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nikki Bos vernoemd tot ‘Newcomer of the Year’!

Nikki Bos vernoemd tot ‘Newcomer of the Year’!

Nikki Bos, hockeyster bij het field hockey team van de University of Mount Olive, start na de zomer aan haar tweede jaar bij de school uit North Carolina. Maar niet zonder haar eerste jaar goed af te sluiten!

Nikki wist eerder dit competitiejaar al prijzen te pakken. Zo werd ze eenmaal genoemd tot ‘Offensive Player of the Week’ en werd ze na afloop van het reguliere seizoen verkozen tot ‘Freshman of the Year’ en kreeg ze een plekje bij het ‘All-Conference’ team. Als kers op de taart werd ze in december verkozen in het ‘All-American’ team. Nu heeft Bos ook de eerste prijs van 2023 te pakken: de ‘Newcomer of the Year’ award. Deze award heeft ze in ontvangst mogen nemen door haar uitstekende prestaties als nieuwkomer in het team en in de Amerikaanse competitie.

Het afgelopen seizoen speelde de hockeyster uit Leusden 16 wedstrijden in het tenue van de OMU Trojans. Tijdens deze wedstrijden bewees ze haar waarde met 12 goals en 9 assists! Deze statistieken bleven dan ook niet lang onopgemerkt in Amerika, waardoor ze al meermaals in de prijzen viel.

Heel erg gefeliciteerd met deze gloednieuwe award Nikki! Wij zijn dan ook erg benieuwd wat je het komende jaar bij de Trojans gaat laten zien en zullen je zeker blijven volgen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.