Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nikki Bos zit als ‘Freshman of the Year’ in het ‘SAC All Conference Team’!

Nikki Bos zit als ‘Freshman of the Year’ in het ‘SAC All Conference Team’!

Hockeyster Nikki Bos heeft in haar eerste seizoen in de USA meteen twee awards binnen weten te slepen! De aanvalster van University of Mount Olive is na een fantastisch eerste seizoen tot ‘SAC Freshman of the Year’ verkozen. Daarnaast zit ze ook nog in het ‘SAC All Conference Team’!

Aanvalster Nikki Bos heeft in haar eerste seizoen in de States meteen een fantastische indruk achtergelaten! De hockeyster van de ‘Trojans’ is na een seizoen vol met goals, assists en een persoonlijke award door de South Atlantic Conference verkozen tot ‘Freshman of the Year’! Daarmee heeft ze ook meteen haar plek in het ‘All Conference Team’ weten te claimen. Nikki was dit seizoen goed voor dertien goals en zeven assists. Daarbij won ze ook nog een keer de award voor ‘SAC Offensive Player of the Week’! Voor het jonge Field Hockey Team van Mount Olive is het de eerste keer dat een speelster de ‘Freshman of the Year’ award weet te pakken!

Van harte gefeliciteerd met je awards Nikki!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.