Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nikki Bos maakt de overstap naar Amerika!

Nikki Bos maakt de overstap naar Amerika!

Middenvelder Nikki Bos maakt in de zomer van 2022 de overstap naar Amerika! Ze gaat hockeyen en studeren aan de University of Mount Olive. Ze is klaar voor haar nieuwe avontuur!

 

Nikki Bos is een aanvallend ingestelde middenvelder, die mede door haar snelheid en tactische inzicht op valt. Ze begon op zes jarige leeftijd met hockeyen bij MHC Leusden, waar ze de gehele jeugd in de eerste teams heeft doorlopen met als hoogtepunt een uitverkiezing tot ‘’MVP’’ in een internationale wedstrijd tegen het Australische The Wanderes. Ondanks haar nog maar jonge leeftijd van 18 jaar speelt ze al in het eerste damesteam van MHC Leusden.

 

Mount Olive University komt uit in de Conference Carolinas. Samen met KingsTalent Student-Athlete Jente Ogterop zal ze het vanaf komende zomer opnemen tegen bekende scholen als Converse University, Coke University en Limestone University. Nikki zal ook samen komen te spelen met KingsTalent Student-Athletes Fenna Brandsma en Celine de Witte. Onder leiding van head coach Daan Polders zal de competitieve en hardwerkende Nikki zich het komende jaar zowel op studie als hockey gebied gaan ontwikkelen.

 

Nikki wij wensen je veel succes met deze uitdaging en weten zeker dat dit een onvergetelijke ervaring zal worden!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.