Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nicole Panis zet handtekening onder Amerikaans contract!

Nicole Panis zet handtekening onder Amerikaans contract!

De Toekomst zal het volgend jaar moeten stellen zonder een van haar talenten! Nicole Panis, keepster van Ajax Amsterdam en Oranje O-19, vertrekt komende zomer naar Amerika waar ze het women’s soccer team van the University of the Cumberlands gaat versterken.

 

Nadat Panis geruime tijd op topniveau bij de jongens heeft gekeept, wordt ze in 2016 geselecteerd voor CTO Amsterdam, centrum voor topsport en onderwijs. Na twee jaar bij CTO Amsterdam maakt de talentvolle sluitpost afgelopen seizoen de overstap naar het tweede elftal van AFC Ajax. Na een succesvol seizoen in Amsterdam zette Panis onlangs een handtekening onder een contract bij de Patriots!

De toekomstige equipe van Panis staat onder leiding van Head Coach Steven Hamilton, die komende zomer aan zijn vijfde seizoen begint bij de Cumberlands. Mede met de komst van Panis mikt coach Hamilton komend seizoen op de titel van de Mid-South Conference. Afgelopen seizoen kwamen de Patriots, ondanks 15 winstpartijen uit 19 wedstrijden, nét te kort in de titelstrijd met Lindsey Wilson College, die komend seizoen alle zeilen zullen moeten bijzetten om de gemotiveerde selectie van Hamilton nogmaals van titelwinst af te houden. Daarnaast aast de ploeg op winst van het Mid-South Conference tournament, waarmee een ticket voor het National Tournament wordt veiliggesteld.

 

Nicole zal na de zomer niet de enige Nederlander zijn op de campus van the Patriots, die ruim 13.000 studenten telt. Eerder maakte Marvin van der Made, voormalig spits van VV Capelle, de overstap naar Kentucky en werd hij na een ijzersterk debuutjaar verkozen in het All-Conference team! Gezien de capaciteiten van Nicole Panis verwachten wij dat zij, net als Marvin, komend seizoen zal uitgroeien tot een van de belangrijkste speelsters van de Mid-South Conference.

Wij wensen Nicole onwijs veel plezier en succes!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.