Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicole Panis verkozen tot Goalie of the Week

Nicole Panis verkozen tot Goalie of the Week

Nicole Panis is verkozen tot keepster van de week in de Southland Conference. Haar sterke optreden in de wedstrijd tegen Nicholls van vorige week is niet onopgemerkt gebleven. Hiervoor heeft ze gisteren namelijk de “Goalie of the Week”-award in ontvangst mogen nemen.

 

Afgelopen vrijdag speelde Nicole met haar team tegen Nicholls University. De Lamar Cardinals, waar Nicole onder de lat staat, kwamen in de 22ste minuut op 1-0 voorsprong. Deze voorsprong werd één minuut later al uitgebreid naar 2-0. Lamar University was de bovenliggende partij en wist maar liefst 25 schoten te lossen waarvan 9 op doel. Nicole hoefde zich niet te vervelen want ook de tegenpartij wist 7 schoten op doel te lossen. Gelukkig wist ze deze allemaal te keren waardoor de eindstand werd bepaald op 2-0 en Nicole de haar doel schoon heeft weten te houden.

Dit was alweer de derde keer dit seizoen dat Nicole de 0 wist te houden voor haar team. Gemiddeld heeft Nicole 7,67 reddingen per wedstrijd waarmee ze bovenaan de ranglijst staat binnen de conference. Haar reddingspercentage is 88,5% waarmee ze tweede staat op die ranglijst.

 

Wij willen Nicole feliciteren met haar award en deze mooie prestatie, heel goed bezig!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.