Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicole Panis opnieuw Goalie of the Week

Nicole Panis opnieuw Goalie of the Week

Voor de tweede week oprij is Nicole Panis van Lamar University verkozen tot Goalie of the Week in de Soutland Conference.

 

Nicole wist deze week samen met haar team twee wedstrijden te winnen. Het eerste duel werd met 2-0 gewonnen van Northwestern State. In de tweede wedstrijd was Lamar University met 3-0 te sterk voor Central Arkansas.

In de wedstrijd tegen Northwestern state hield Nicole haar eerste clean sheet van de week. Door deze overwinning klom haar team naar de eerste plek in de ranglijst dit seizoen.

In het tweede duel van de week wist Nicole opnieuw haar doel schoon te houden. Tegen Central Arkansas maakte Nicole 6 reddingen. Eén hiervan was een penalty die Nicole stopte. Mede daardoor behield ze dus de nul.

Dit was al de 5e clean sheet voor Nicole dit seizoen. Nicole is nu al 302 minuten niet gepasseerd, wat een ongelooflijk knappe prestatie is. Haar reddingspercentage steeg ook naar 90%. Dit zijn indrukwekkende cijfers voor de Nederlandse keepster.

Nicole speelde deze week dus twee wedstrijden, waarin ze twee keer haar doel schoon hield. Ze maakte 10 reddingen deze week waarvan een redding uit een penalty kwam. Wat ons betreft is het volledig terecht dat ze deze week opnieuw verkozen is tot Goalie of the Week.

Gefeliciteerd Nicole!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.