Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nicole Panis maakt transfer naar Lamar University

Nicole Panis maakt transfer naar Lamar University

Na een fantastisch seizoen bij het damesvoetbalteam van Cumberland Patriots vertrekt Nicole Panis aankomend seizoen naar Lamar University. In de zomer van 2020 zal zij in het vliegtuig stappen naar Beaumont om bij haar nieuwe team aan te sluiten.

 

Voorheen liet Nicole zowel Oranje O19 als het tweede elftal van Ajax achter om te gaan sporten en studeren in Williamsburg, gelegen in de staat Kentucky. Haar seizoen bij het damesvoetbalteam van University of the Cumberlands was direct een ongekend succes. Nicole Panis heeft het eerste halfjaar gegarandeerd bewezen een goede keepster te zijn. Ze keepte maar liefst 17 wedstrijden waarin ze slechts 8 tegendoelpunten kreeg. Ze won meerdere prijzen waaronder viermaal Defensive Player of the Week, uitverkiezing in het All-Conference Team van de Mid-South Conference en als klapper All-American-award.

Nu kan de succesvolle keepster alvast uitkijken naar een nieuwe stap in haar carrière. Lamar University is een school met ruim 15.000 studenten en biedt zowel voor mannen en vrouwen diverse sportprogramma’s aan, waar women’s soccer er een van is. Het team, oftewel ‘Lamar Lady Cardinals’, vertegenwoordigt Lamar University in the NCAA Division I. De Lamar Lady Cardinals zijn momenteel onder leiding van hoofdcoach Steve Holeman en nemen deel aan de Southland Conference. Gezien de capaciteiten en prestaties van Nicole Panis verwachten wij dat ze ook komend seizoen een belangrijke rol kan spelen bij de Lamar Lady Cardinals.

 

Wij wensen Nicole onwijs veel plezier en succes toe met haar overstap! Wij zullen haar natuurlijk blijven volgen en jullie meenemen in haar avonturen.

Wil jij op de hoogte blijven van onze talenten? Bekijk dan eens onze Instagram: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.