Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicole Panis is voor de tweede week op rij verkozen tot ‘Conference Goalkeeper of the Week’!

Nicole Panis is voor de tweede week op rij verkozen tot ‘Conference Goalkeeper of the Week’!

De Nederlandse keepster van Lamar University, Nicole Panis, is voor de derde keer verkozen tot ‘Conference Goalkeeper of the Week’.

Het women’s soccer team van Lamar University is dit seizoen erg sterk begonnen. In de 7 wedstrijden die er zijn gespeeld, hebben ze er 6 weten te winnen, waaronder een 3-0 conference record. Dit zijn erg indrukwekkende statistieken en veelbelovend voor de rest van het seizoen.

Voor Nicole is dit de tweede week op rij dat ze is verkozen tot ‘Conference Goalkeeper of the Week’. Afgelopen week leidde ze Lamar University naar twee overwinningen tegen twee van de topteams in de conference; Northwestern State en Texas A&M-Commerce. Tegen Northwestern State wist de keepster haar team van maar liefst vier reddingen te voorzien. En twee dagen later was de keepster goed voor 5 reddingen tegen Texas A&M-Commerce met een 3-1 overwinning als eindresultaat. Aanstaande zondag spelen de Cardinals hun achtste wedstrijd tegen de Colonels. Wij verwachten weer veel reddingen van Nicole en kijken uit naar een wedstrijd met een mooi eindresultaat!

Wij zijn erg trots op onze sterkeepster en we kijken uit naar haar vierde award!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.