Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Nicole Panis is Southland Conference kampioen!

De eerste Regular Season Title van dit seizoen is een feit! Voetbalster Nicole Panis van Lamar University mocht afgelopen weekend juichen na de 2-1 overwinning op A&M-Corpus Christi. Dit is de derde Regular Season Title voor de ‘Cardinals’ in vijf jaar!

Het Lamar University Women’s Soccer Team, die uitkomen in de Southland Conference, heeft een seizoen beleeft waarin het enorme klasse toonde. Met twaalf overwinningen, één verliespartij en twee keer een gelijkspel heeft het voetbalteam nog één wedstrijd te gaan. Maar door het reeds behaalde aantal punten zijn de ‘Cardinals’ al benoemd tot kampioen van de Conference. Een zeer terechte prestatie! KingsTalent Keepster Nicole Panis heeft hierin ook een zeer belangrijke rol gespeeld. Met maar liefst zeven wedstrijden zonder tegendoelpunt, heeft de keepster een topseizoen achter de rug.

In de wedstrijd tegen A&M-Corpus Christi, waar het allemaal op aankwam, toonde Lamar University haar klasse. Na met een gelijkspel de rust in te gaan, wist het team van Nicole in de tweede helft de 2-1 te scoren. Hiermee haalde het team de derde Regular Season Title binnen in de geschiedenis van Lamar University women’s soccer. Nicole wist in dit seizoen vier keer een award binnen te slepen. Het komt voor ons dus niet als een verassing dat de keepster haar sterke seizoen beloont met het kampioenschap! In de wedstrijd van afgelopen weekend bewees Nicole wederom haar waarde met drie reddingen uit vijf schoten.

Van harte gefeliciteerd met het Regular Season kampioenschap Nicole!