Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicole Panis is gekozen in het All-American Team!

Nicole Panis is gekozen in het All-American Team!

Terwijl Nicole Panis ondertussen geniet van haar vakantie in Nederland, mogen wij vermelden dat Nicole opnieuw een award heeft gewonnen. De keeper van het vrouwenvoetbalteam van University of the Cumberlands kreeg dit seizoen al meerdere awards toegewezen door haar goede prestaties bij de ‘Patriots’. 

 

Inmiddels is het alweer een half jaar geleden dat Nicole naar Amerika vertrok om haar dromen na te jagen. In dat half jaar heeft Nicole bewezen een hele goede keepster te zijn, want ze won maar liefst vier keer de Defensive Player of the Week en kreeg daarnaast ook nog een uitverkiezing in het All-Conference Team van de Mid-South Conference. Als klap op de vuurpijl heeft Nicole nu ook nationale erkenning gekregen in de vorm van de All-American-award.

Het team van Nicole kan sowieso op een prima seizoen terugkijken, want de finale van Conference Tournament werd behaald en helaas verloren en de Nationals werden ook behaald en er werd zelfs een ronde overleefd. Uiteindelijk strandde de Cumberland Patriots in de tweede ronde.

Nicole, veel succes komend half jaar, wij blijven je uiteraard op de voet volgen!

Benieuwd wie nog meer een All-American zijn geworden? Bekijk eens ons nieuwsoverzicht, hier vind je alle awardwinnaars terug.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.