Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicole Panis is de ‘National Player to Watch’!

Nicole Panis is de ‘National Player to Watch’!

Keepster Nicole Panis is inmiddels een vaste kracht onder de lat bij het women’s soccer team van Lamar University. Haar prijzenkast is inmiddels goed gevuld met onder andere een ‘Student-athlete of the Year’ award en een nominatie in het ‘All-Region team’. Nu is ze door haar prestaties van het afgelopen seizoen in een enerverend lijstje terechtgekomen met ‘National Players to watch’.

De United Soccer Coaches (USC) hebben eerder deze week de keepers voor de NCAA D1 men’s en women’s soccer ‘Players to Watch’-lijsten bekend gemaakt. Op deze lijst staan negen vrouwelijke keepers, waaronder KingsTalent student-athlete Nicole Panis.

Deze lijsten zijn samengesteld en vrijgegeven voor de Division 1 All-America Committees. Dit om universiteitsvoetbal (college voetbal) te promoten in de aanloop naar de officiële startdatum van het reguliere seizoen later deze maand. De lijsten bevatten All-Americans en All-Region spelers van 2022, die volgens de planning wederom zullen terugkeren voor het seizoen 2023.

Nicole Panis beleefde het afgelopen seizoen een topseizoen. Zo vestigde ze schoolrecords voor het aantal overwinningen (30) en shutouts (19). Daarnaast kreeg ze gemiddeld maar 0.66 doelpunten tegen en was ze belangrijk met een totaal van 82 reddingen. Deze cijfers leverde haar al meerdere prijzen op, waaronder vier keer de ‘Goalkeeper of the Week’ award, een ‘All-Tournament’ nominatie en zat ze in het ‘All-Conference’ team.

Daarnaast leverde de keepster een belangrijke bijdrage aan het overall record van 15-2-2 en wonnen ze de dubbel. Het women’s soccer team van Lamar won namelijk de Southland Conference en het Regular Season Tournament, waardoor we ze zich wisten te plaatsen voor de Nationals.

Met deze erkenning als ‘Player to Watch’ zal Nicole zichzelf wederom kunnen onderscheiden en zullen alle ogen op haar gericht zijn dit aankomende seizoen.

Wij zijn heel erg trots op deze prestatie en zullen Nicole op de voet blijven volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.