Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicole krijgt twee weken op rij de MSC Defensive Player of the Week-award

Nicole krijgt twee weken op rij de MSC Defensive Player of the Week-award

Nicole Panis heeft haar tweede en derde award van het seizoen binnengesleept! De keeper van de Cumberland Patriots kreeg twee weken op rij de award van Defensive Player of the Week in de Mid-South Conference.

 

Het seizoen van Nicole loopt eigenlijk parallel met het seizoen van de Patriots, oftewel gewoon heel goed. Met tien overwinningen en slechts één nederlaag en één gelijkspel mag er wel gesproken van een tot nu toe heel succesvol seizoen. Daarnaast draaien de Patriots in de Mid-South Conference ook heel erg lekker, want alle vijf de wedstrijden werden in winst omgezet! Inmiddels hebben de Patrios ook een winstreeks lopen van zes partijen, al met al gaat het dus zeker niet slecht met Nicole Panis (en Helena Vieira Rio, teamgenoot van Nicole).

Award 2

In de week van 7 tot 13 oktober speelde Nicole twee wedstrijden met haar team. Georgetown College en Thomas More University gingen beiden met lege handen naar huis zonder ook maar één goal gescoord te hebben en dus hield Nicole twee keer de ‘0’. In de kleine 1-0 overwinning op Georgetown stopte Nicole 6 ballen en tegen Thomas More maakte Nicole ook nog eens 5 reddingen. In een week met 11 reddingen, 2 cleansheets en 2 overwinningen was het uiteraard zeer terecht dat Nicole verkozen werd tot Defensive Player of the Week.

 

Award 3

In de week van 14 tot 21 oktober speelde Nicole weer twee wedstrijden, maar dit keer waren de tegenstander gerankte teams. Op woensdag werd Nr. 24 Campbellsville University met 3-1 verslagen en op zondag werd Nr. 19 Cumberland University met 2-1 in Overtime verslagen. Nicole maakte vier saves tegen Cumberland University. Slechts twee goals tegen in wedstrijden tegen gerankte scholen leverde Nicole wederom een award op. Haar derde van het seizoen, Nicole ligt op koers voor nog meer awards!

Op dit moment doet Nicole het zelfs zo goed dat ze 5e staat in het klassement van minste gemiddelde tegengoals per wedstrijd. Nicole krijgt slechts 0,43 doelpunt tegen per wedstrijd! Hier zullen vele topkeepers jaloers op zijn! Nicole, veel succes de komende wedstrijden en wij zijn benieuwd welke awards er nog zullen volgen!

Meer volgen van onze talenten? Houd onze socials in de gaten voor dagelijkse updates!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.