Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nathalie Merts zet handtekening onder contract bij USAO

Nathalie Merts zet handtekening onder contract bij USAO

Nathalie Merts heeft haar handtekening gezet onder het contract bij The University of Science and Arts in Oklahoma, de huidige kampioen van de Sooner Athletic Conference. Komende zomer stapt Nathalie op het vliegtuig naar Oklahoma en reist hiermee haar droom achterna, voetballen en studeren in de VS.

 

Nathalie heeft op 6-jarige leeftijd haar intrede met voetbal gemaakt bij haar lokale club Always Forward. Ze speelde in diverse jongenselftallen van Always Forward waardoor haar fysieke gesteldheid flink op de proef gesteld is. Na succesvolle jaren bij Always Forward was Nathalie klaar voor een nieuwe uitdaging en maakte ze de overstap naar voetbalvereniging Blokkers. Als kers op de taart bemachtigde ze zelfs in het seizoen van 2017-2018 een basisplek in het eerste elftal van Blokkers. Daarnaast speelde de sportieveling ook nog competities zaalvoetbal in de Eredivisie en Hoofdklasse. Nathalie kan ingezet worden als verdediger en middenvelder maar komt het best tot zijn recht als rechtshalf. De middenvelder beschikt over een krachtig lichaam waarmee ze het verschil kan maken tijdens fysieke duels. Naast haar fysieke kwaliteiten beheerst ze over een tactisch inzicht waardoor ze in staat is om de juiste keuzes te maken in het veld.  Met haar wedstrijdmentaliteit zijn wij ervan overtuigd dat Nathalie haar doelen gaat verwezenlijken in Amerika.

De ploeg van haar toekomstig coach Jimmy Hampton mag wederom terugkijken op een uitzonderlijk succesvol seizoen. In totaal speelden de ‘Drovers’ 23 wedstrijden waarvan ze er 21 wisten te winnen. Nathalie treedt in de voetsporen van KingsTalent talenten Thomas van der Meulen, Tjeerd Bron en Sara Vijfhuizen, die eerder al uitkwamen voor USAO. Aankomend seizoen zal Nathalie samen komen te spelen met KingsTalent talent Nynke Lanting.

 

We wij wensen Nathalie heel er veel succes in  Amerika en willen haar erg veel succes wensen!
Wil jij op de hoogte blijven van alle talenten? Neem dan eens een kijkje op onze Instagram pagina: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.