Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

MVV U19 aanvoerder Lars Willems kiest voor Amerikaans avontuur

MVV U19 aanvoerder Lars Willems kiest voor Amerikaans avontuur

Lars Willems, aanvoerder van MVV Maastricht U19, trekt deze zomer de deur bij MVV achter zich dicht. Hij tekent een contract bij University of Incarnate Word in San Antonio, Texas. De jeugdspeler, op een haar na het kampioenschap miste in de 2edivisie, wordt begin augustus verwacht in zijn nieuwe woonplaats.

 

 

 

Voor de 19-jarige vleugelverdediger staan er geen uitwedstrijd naar Fortuna Sittard of FC Eindhoven op het program komend seizoen, in plaats daarvan wordt er twee keer gevlogen naar California, naar Seattle, Las Vegas en Colorado!

 

 

 

De multifunctionele vleugelverdediger annex middenvelder speelt al vanaf de C-tjes bij de profs. Je kunt wel zeggen dat hij de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen. Dit jaar mocht hij zelfs opdraven bij Jong MVV en zelfs met het eerste elftal meetrainen. Knap daarbij is te vermelden dat hij, ondanks zijn drukke schema als topsporter bij MVV, zijn huidige opleiding nooit heeft laten versloffen. Sterker nog; hij haalt er ijzersterke punten op zijn huidige opleiding Sport Economie en Communicatie. Deze opleiding gaat hij vervolgen aan de University of the Incarnate Word.

 

 

 

Hoewel hij mocht blijven in Maastricht en aansluiten bij Jong MVV kiest hij voor het avontuur in de VS. In Texas sluit hij aan bij een team dat behoorlijke Nederlandse invloeden heeft. Naast oud-aanvoerder van NAC U19 Kas van Eekelen spelen Maurits Gersen en Rob Lemmens ook in de miljoenenstad San Antonio. Afgelopen jaar miste de Cardinals op de laatste speeldag de conference playoffs. De doelstelling is duidelijk dit jaar. Zo hoog mogelijk eindigen en deelnemen aan de playoffs. De playoffs worden dit jaar afgewerkt in het Seattle, ruim 6u vliegen…

 

Wil jij net als KingsTalent al de avonturen van Lars in The States volgen? Volg dan de Social Media kanalen van KingsTalent: Facebook  en Instagram

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.