Terug naar het overzicht
Awards

MSC Offensive Player of the Week – Kevin de Lange

Na al een wereldprestatie te hebben neergezet in zijn vorige weekend was het voor Kevin de Lange dit weekend weer prijs! De eerste award voor Kevin de Lange is dan ook een feit! De Nederlander is uitgeroepen tot Mid-South Conference Player of the Week.

De Lange speelde tweemaal de afgelopen week en daarin scoorde hij maar liefst drie keer voor de Bears. In zijn eerste wedstrijd wist Kevin al een duit in het zakje te doen bij de 4-1 overwinning op Kentucky Christian. Kevin nam hierbij in de 77e minuut SSU’s derde doelpunt voor zijn rekening. Op 15 september presteerde De Lange nog beter! Zijn tweede wedstrijd van de week speelde hij tegen Asbury uit Kentucky, de buitenspeler scoorde deze wedstrijd twee maal!

De Lange wist vlak voor het rust signaal zijn team nog op een 1-0 voorsprong te schieten uit een vrije trap! Deze voorsprong hield niet lang stand want vlak na rust viel de gelijkmaker alweer, toch wist De Lange er weer eigenhandig voor te zorgen dat SSU de leiding nam door de 2-1 te maken.

Deze persoonlijke award is de eerste in de prijzenkast van Kevin. De Lange is ook de eerste SSU-speler die sinds oktober 2013 uitgeroepen wordt tot Offensive Player of the Week!

Voor Shawnee State staat zaterdag 22 september het volgende duel alweer op het programma, ze verwelkomen Saint Francis uit Indiana. De aftrap is om 19:00u.

Wij vinden het fantastisch dat Kevin het zo goed doet in de VS! Zet dit door.. natuurlijk blijven we je op de voet volgen! Voor meer avonturen en prestaties van onze talenten.. volg ons op Instagram!