Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Moniek van Aarle signs at Liberty University, Lynchburg, Virginia

Moniek van Aarle signs at Liberty University, Lynchburg, Virginia

 

Moniek van Aarle heeft zojuist haar Bachelor Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht (in 3 jaar!) binnengehaald. Snel verhuist ze naar Virginia om voor Liberty University te gaan hockeyen en te studeren. Een mega stap voor de slimme hockeyster!

 

Van Aarle verruilt SMHC de Hopbel uit Schijndel voor Liberty University uit Lynchburg, Virginia. De blonde spits is een ware doelpuntenmaker. Een speler met een neusje voor de goal, een ware handenbinder. Daarnaast heeft de 20-jarige aanvalster een feilloze techniek. Dit is ook de universiteiten uit Amerika opgevallen. Van Aarle kon kiezen uit meer dan 5 universiteiten die allen een uitstekende aanbieding voor haar hadden klaarliggen!

 

 

Uiteindelijk is haar keuze gevallen op Liberty University. De directe klik met de coaching staff gaf voor haar de doorslag. Liberty University Field hockey is een team in de top van het Amerikaanse hockey. Van Aarle mag zich met deze stap dan ook gaan meten met de beste speelsters van het land, op het hoogste niveau NCAA Division 1. Tegenstanders zijn gerenommeerde universiteiten als Michigan, Yale, Duke en North Carolina. Verder staat in de agenda 29 september met dikke stift omcirkeld. Dan neemt de blonde goalgetter het op tegen haar oud-teamgenoot en vriendin Julia van Dorsten, die momenteel speelt voor Old Dominion University.

 

 

 

De spits maakt in Virginia deel uit van een team wat voor het merendeel bestaat uit Amerikaanse meiden. Aangevuld met internationaal talent uit Australië, Argentinië en nu dus uit Nederland. Van Aarle gaat een fantastische tijd tegemoet met topsport en studie. Daarnaast ziet ze veel van Amerika en speelt ze tegen de beste tegenstanders. ‘A life changing experience…’

 

 

 

KingsTalent wenst Moniek heel veel plezier in the States! Natuurlijk blijven wij haar volgen en verslag doen van haar avonturen. Wil jij altijd up-to-date blijven van de laatste avonturen van Moniek en onze andere talenten in Amerika? Like dan onze Facebookpagina en volg ons op Instagram en Twitter.

 

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan hier gratis en vrijblijvend aan en dan nemen wij snel contact met je op!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.